Real Betis – FC Barcelona, 7/2: Stream & speltips

Den 7 februari så spelas en match i La Liga. Lagen som gör upp om tre viktiga poäng är FC Barcelona – Real Betis. Kanske en självklart speltips på förhand – men är segern verkligen så säker för Barcelona?

Här nedanför så kommer du att kunna få ett speltips inför Real Betis – Barcelona. Utöver att visa dig vilka odds som vi kommer att spela på så kommer du att få hjälp med live streaming. Vi kommer även visa dig hur och vart du kan streama Real Betis – Barcelona.

Detta blir en rolig match där all press ligger på laget från Katalonien!

Vad:Real Betis – FC Barcelona, La Liga
Live stream:Se Real Betis – FC Barcelona hos Bet365
MatchstartKl. 18:00, den 6/2
Vart: Benito Villamarín Stadium
TV-kanal:CMore Fotboll
Speltips:FC Barcelona vinner båda halvlekarna (2.57 hos bet365)

Streama Real Betis – FC Barcelona

När det kommer till att se La Liga med live streams så är det en sida vi nästan alltid tipsar om. Det är en sida som låter dig streama Real Betis – FC Barcelona gratis på köpet när du spelar på odds. Det är ingen mindre sida än Bet365. Där samlar man både oddsen och live streams inför matcherna i La Liga.

Vi tycker det är väldigt smidigt att använda en sida för att kunna både spela på odds och se på live streams på samma gång. Det gör det enklare för dig att få tillgång till allt inom fotboll som du vill ha – fast med ett enda konto.

Här nedanför kan du läsa vilka steg som gäller för att se Real Betis – FC Barcelona stream unde den 7/2.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto
  • Spela på odds
  • Streama Real Betis – FC Barcelona

Speltips & odds

Inför matchen så har vi ett FC Barcelona som jagar första platsen från Atletico Madrid. Inte allt för långt bakom, på sjunde plats, så hittar vi Real Betis. De har haft en fin säsong så här långt och har goda chanser att nå en Europaplats innan tabellen fastställs.

Det är inte lätt att tippa matchen. Vi borde välja att spela en rak vinst till FC Barcelona. Vi är dock inte lika säkra på det så att det låga oddset ska vara värt vårt tips. Därför letar vi efter andra vägar för att hitta ett speltips som har ett något högre odds att spela på.

FC Barcelona är mycket målfarliga och kommer med stor sannolikhet att göra minst 2 mål mot Real Betis. Vi tror att de kommer att komma tidigt i första halvlek. Därför kommer vi istället tips på att FC Barcelona kommer vinna båda halvlekarna mot Real Betis.

  • Speltips: Barcelona vinner första & andra halvlek
  • Odds: 2.37
  • Spelsida: Bet365
Streama Barcelona – Atletico Madrid: Se live stream & TV (8/5)
Streama Barcelona – Atletico Madrid: Se live stream & TV (8/5)
Se FC Barcelona mot Atletico Madrid i en mycket intressant match i La Ligas topp av tabellen. Ska FC Barcelona ta över serieledningen? …
News icon7 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama IFK Göteborg – Häcken: Se live stream & TV (8/5)
Streama IFK Göteborg – Häcken: Se live stream & TV (8/5)
Se IFK Göteborg - Häcken stream på nätet den 8 maj. Vi har gratis råd för dig som vill streama matcher i Allsvenskan eller se på TV.
News icon7 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Juventus – Milan: Se live stream & TV (9/5)
Streama Juventus – Milan: Se live stream & TV (9/5)
Stormatch väntar i Serie A mellan Juventus och AC Milan. Se till att du har koll på hur du kan sända matchen live! …
News icon7 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman