Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 feb, 2021

Real Betis – FC Barcelona, 7/2: Stream & speltips

Real Betis – FC Barcelona, 7/2: Stream & speltips

Den 7 februari så spelas en match i La Liga. Lagen som gör upp om tre viktiga poäng är FC Barcelona – Real Betis. Kanske en självklart speltips på förhand – men är segern verkligen så säker för Barcelona?

Här nedanför så kommer du att kunna få ett speltips inför Real Betis – Barcelona. Utöver att visa dig vilka odds som vi kommer att spela på så kommer du att få hjälp med live streaming. Vi kommer även visa dig hur och vart du kan streama Real Betis – Barcelona.

Detta blir en rolig match där all press ligger på laget från Katalonien!

Vad: Real Betis – FC Barcelona, La Liga
Live stream: Se Real Betis – FC Barcelona hos Bet365
Matchstart Kl. 18:00, den 6/2
Vart: Benito Villamarín Stadium
TV-kanal: CMore Fotboll
Speltips: FC Barcelona vinner båda halvlekarna (2.57 hos bet365)

Streama Real Betis – FC Barcelona

När det kommer till att se La Liga med live streams så är det en sida vi nästan alltid tipsar om. Det är en sida som låter dig streama Real Betis – FC Barcelona gratis på köpet när du spelar på odds. Det är ingen mindre sida än Bet365. Där samlar man både oddsen och live streams inför matcherna i La Liga.

Vi tycker det är väldigt smidigt att använda en sida för att kunna både spela på odds och se på live streams på samma gång. Det gör det enklare för dig att få tillgång till allt inom fotboll som du vill ha – fast med ett enda konto.

Här nedanför kan du läsa vilka steg som gäller för att se Real Betis – FC Barcelona stream unde den 7/2.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto
  • Spela på odds
  • Streama Real Betis – FC Barcelona

Speltips & odds

Inför matchen så har vi ett FC Barcelona som jagar första platsen från Atletico Madrid. Inte allt för långt bakom, på sjunde plats, så hittar vi Real Betis. De har haft en fin säsong så här långt och har goda chanser att nå en Europaplats innan tabellen fastställs.

Det är inte lätt att tippa matchen. Vi borde välja att spela en rak vinst till FC Barcelona. Vi är dock inte lika säkra på det så att det låga oddset ska vara värt vårt tips. Därför letar vi efter andra vägar för att hitta ett speltips som har ett något högre odds att spela på.

FC Barcelona är mycket målfarliga och kommer med stor sannolikhet att göra minst 2 mål mot Real Betis. Vi tror att de kommer att komma tidigt i första halvlek. Därför kommer vi istället tips på att FC Barcelona kommer vinna båda halvlekarna mot Real Betis.

  • Speltips: Barcelona vinner första & andra halvlek
  • Odds: 2.37
  • Spelsida: Bet365
nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar