Real Betis – FC Barcelona, 7/2: Stream & speltips

Den 7 februari så spelas en match i La Liga. Lagen som gör upp om tre viktiga poäng är FC Barcelona – Real Betis. Kanske en självklart speltips på förhand – men är segern verkligen så säker för Barcelona?

Här nedanför så kommer du att kunna få ett speltips inför Real Betis – Barcelona. Utöver att visa dig vilka odds som vi kommer att spela på så kommer du att få hjälp med live streaming. Vi kommer även visa dig hur och vart du kan streama Real Betis – Barcelona.

Detta blir en rolig match där all press ligger på laget från Katalonien!

Vad: Real Betis – FC Barcelona, La Liga
Live stream: Se Real Betis – FC Barcelona hos Bet365
Matchstart Kl. 18:00, den 6/2
Vart: Benito Villamarín Stadium
TV-kanal: CMore Fotboll
Speltips: FC Barcelona vinner båda halvlekarna (2.57 hos bet365)

Streama Real Betis – FC Barcelona

När det kommer till att se La Liga med live streams så är det en sida vi nästan alltid tipsar om. Det är en sida som låter dig streama Real Betis – FC Barcelona gratis på köpet när du spelar på odds. Det är ingen mindre sida än Bet365. Där samlar man både oddsen och live streams inför matcherna i La Liga.

Vi tycker det är väldigt smidigt att använda en sida för att kunna både spela på odds och se på live streams på samma gång. Det gör det enklare för dig att få tillgång till allt inom fotboll som du vill ha – fast med ett enda konto.

Här nedanför kan du läsa vilka steg som gäller för att se Real Betis – FC Barcelona stream unde den 7/2.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto
  • Spela på odds
  • Streama Real Betis – FC Barcelona

Speltips & odds

Inför matchen så har vi ett FC Barcelona som jagar första platsen från Atletico Madrid. Inte allt för långt bakom, på sjunde plats, så hittar vi Real Betis. De har haft en fin säsong så här långt och har goda chanser att nå en Europaplats innan tabellen fastställs.

Det är inte lätt att tippa matchen. Vi borde välja att spela en rak vinst till FC Barcelona. Vi är dock inte lika säkra på det så att det låga oddset ska vara värt vårt tips. Därför letar vi efter andra vägar för att hitta ett speltips som har ett något högre odds att spela på.

FC Barcelona är mycket målfarliga och kommer med stor sannolikhet att göra minst 2 mål mot Real Betis. Vi tror att de kommer att komma tidigt i första halvlek. Därför kommer vi istället tips på att FC Barcelona kommer vinna båda halvlekarna mot Real Betis.

  • Speltips: Barcelona vinner första & andra halvlek
  • Odds: 2.37
  • Spelsida: Bet365
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman