Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 okt, 2011

Guardiola kommer inte att bli glad

Eric Abidal kommer idag med ett avslöjande som inte kommer att tas emot med glädje av Barcelonas tränare Pep Guardiola. Den franska försvararen valde nämligen att spela EM-kvalmatchen mot Bosnien-Hercegovina trots att han fortfarande kände av sin skada. 

– Jag säger hellre hur jag känner mig just nu. Men Guardiola kommer inte att bli glad när jag hör hur jag kände mig, säger Abidal till Marca.

Abidal skadade sig i matchen mot Sporting Gijón den 2 oktober och det var länge oklart om försvararen skulle hinna bli frisk till Frankrikes viktiga kvalmatcher mot Albanien och Bosnien-Hercegovina. 

– Det var en väldigt svår match mot spelare som Edin Dzeko och förbundskaptenen ville verkligen ha med oss 100 procent friska. Det kändes som att jag var tvungen att spela. Det smärtade lite, men det gick bra. 

Abidal spelade 90 minuter på Stade de France i tisdags men kommer att återhämta sig helt till Barcelonas match mot Racing Santander på lördag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar