Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 nov, 2017

Streama FC Barcelona – Sevilla live

I helgens spelprgrogram så hittar vi en het match i La Liga. Den spelas mellan de ständiga favoriterna FC Barcelona mot Sevilla. En match som på förhand ser ut att bli mycket intressant.

Vi kommer gå genom vart du hittar en Barcelona – Sevilla live stream. Detta så att du snabbt kan starta den sändning som låter dig se matchen.

Att streama fotboll från La Liga kan du nämligen göra hos en sajt som kombinerar både streams och odds. Du kan då även se till att streama FC Barcelona – Sevilla på nätet. Vi hjälper dig att komma igång här nedanför.

  • Avspark: Den 4/11, kl 20:45
  • Arena: Camp Nou
  • Visas hos: bet365

arena camp nou

Starta Barcelona – Sevilla live stream online

Som vi tidigare nämnde så finns det sajter som valt att erbjuda La Liga streams på nätet. Dessa sajter är främst de som erbjuder både odds och streaming på sina hemsidor.

En av de sidor som kommer att streama Barcelona – Sevilla på nätet är bet365. De är en ständig gigant när det kommer till odds, men nu är live streams.

Bet365 har på senare år börjat streama matcher från La Liga, vilket de nu gör varje vecka som ligan är aktuell. Faktum är att du kan streama Barcelona – Sevilla och alla andra matcher från La Liga med ett konto hos bet365.

Sajten erbjuder nämligen alla sina aktiva medlemmar att kolla på fotboll live online. Att vara en aktiv spelare hos bet365 innebär att du antingen har 50 kronor på ditt spelkonto eller har spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Har du sett du gjort detta så finns det inget som kan stoppa dig från att streama FC Barcelona – Sevilla online den 4/11.

Med ett aktivt konto inne hos bet365 så kan du se till att streama fotboll från flera andra ligor. Detta är då fotboll från t.ex. Serie A, Bundesliga och Ligue 1.

Här nedanför går vi genom vilka steg som du bör gå genom innan du börjar streama fotboll med bet365.

  • Gå till bet365
  • Registrera dig
  • Gör insättning & spela på odds
  • Streama Barcelona – Sevilla live!

barcelona mot sevilla i la liga

Mer matcher hos bet365

Det är naturligtvis inte bara matchen mellan FC Barcelona – Sevilla som du kan streama med bet365. Det kommer även visas fotboll från t.ex. Bundesliga.

Där spelas en mycket het match denna helg. En match som du i sin tur kan se online med bet365.

Vi kommer naturligtvis att kolla på den fotboll som visas live hos bet365. Det är allt för bra matcher för att vi ska kunna låta bli att streama dem.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar