Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 aug, 2017

FC Barcelona – Chapecoense: stream till Joan Gamper Trophy

Är du intresserad av att kolla till FC Barcelonas form inför att La Liga drar igång? Då är det perfekt för dig att använda dig av bet365 live streams.

Ikväll så kommer denna kombinerade odds- och streamsida att visa matchen mellan FC Barcelona – Chapecoense. Denna match kan jämföras med en vänskapsmatch då tuneringen (Joan Gamper Trophy) är ganska liten, och anordnad av FC Barcelona.

  • Avspark: Den 7 augusti, kl. 20:30
  • Arena: Camp Nou
  • Visas hos: Bet365

iniesta lyfter joan gamper trophy

Streama fotboll hos bet365

Denna match kommer att kunna ses i Sverige. Alla som är medlemmar inne hos bet365 kommer nämligen kunna använda sig av de streamutbud som finns.

Bet365 erbjuder nämligen utöver odds och betting massor av live streams. Dessa sändningar kommer direkt låta dig få tillgång till massor av fotbollsmatcher till din dator, mobil eller surfplatta.

Inne hos bet365 så kan du välja att streama fotboll, ishockey, och massor av annan sport. Där kommer du under en säsong att kunna se massor av fotboll streams från stora ligor.

Lite exempel på ligor som kommer finnas tillgängliga inne hos sajten är bland annat streams från La Liga, Serie A och Bundesliga. Alla de spelare som har pengar inladdat på sitt spelkonto har det som krävs för att starta direktsädningar av sport hos sajten.

Det väntar även El Clasico streams som du kan ta del av inne hos bet365!

Det är heller inte alls ovanligt att streamsidan väljer att erbjuda mindre matcher med stora lag. Ett exempel på en sådan match är just kvällens höjdpunkt när FC Barcelona ska ta emot Chapecoense.

Denna match är inte speciellt viktig om man räknar bort de rankningspoäng som kan kammas hem. Tuneringen som FC Barcelona anordnar är en årlig tunering som fungerar som en uppladdning innan de inhemska ligorna drar igång.

Du kan även se till att läsa mer om hur du kan streama fotboll hos bookmakers via vår länk.

fotbollsmärken

Allt på samma sajt!

Genom att streama sport med hjälp av bet365, så kan du samla allt på ett och samma ställe. Har du ett konto hos bet365 så kan du nämligen se sport live, samtidigt som du kan spela på odds. Du kan även följa alla livescores inom sport och fotboll direkt på deras sajt.

Med andra ord så slipper du ha flera konton på flera olika sajter. Bet365 har kombinerat alltihop för dig inne hos deras sportsida.

Se därför till att du inte längre väntar på att skapar ditt konto hos bettingsajten. Klicka dig vidare direkt för att skapa ditt konto och hämta din första bettingbonus.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar