Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 maj, 2010

Fantastiska lag förlorar också

Skapa spelkonto hos Unibet och spela på kvällens matcher >>

Cristiano Ronaldo kan visa sig guld värd redan första säsongen på Santiago Bernabéu. Portugisen inledde målskyttet för Galacticos hemma mot Osasuna igår och kunde, med en minut kvar av otrdinarie tid, avgöra matchen med sitt otroligt viktiga 3-2-mål på nick.

Real Madrid ligger fortfarande en poäng bakom Barcelona i ligatiteln och Ronaldo hoppas nu att även ett ”fantastistiskt” lag som Barca kan missa i ligaavslutningen.

– Min åsikt är att hela laget var dåligt. Jag talar om forwards, mittfältare och försvarare. Vi måste komma ihåg att vi spelar om ligatiteln och måste vara mer koncentrerade, sa Ronaldo efter segern igår.

– Om du tappar poäng i slutet av säsongen så tappar du ligatiteln. Tacka gud för att vi gjorde ett tredje mål och vann matchen. Barcelona har ett fantastiskt lag och fantastiska lag förlorar också. Vi måste tro att de också akn tappa poäng. Vi måste fortsätta vinna.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar