Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 jan, 2011

Ett skadat men farligt Atlético

Den 19:e ligaomgången i Spanien blir ikväll komplett när Atlético Madrid tar emot Real Mallorca på Vicente Calderón. Och även om hemmalaget haft stora problem den senaste tiden – fyra raka utan seger – så fruktar Mallorcas tränare, Michael Laudrup, kvällens motstånd. 

– Atlético Madrid är ett skadat lag men det gör den än farligare. Vicente Calderón är en svår arena att spela på, väldigt få lag får med sig bra resultat därifrån, säger Laudrup inför kvällens martch. 

Mallorca har två raka segrar i ligan.

– Vi tror på oss själva och är inte oroliga. Vi känner ingen press vilket vi ska se som något positivt. Framför sina egna fans vill de förändra den senaste sviten. Har vi en brav dag kan vi skapa svårigheter för dem. 

I hemmalaget saknas Kun Agüero och Mario Suarez. I Mallorca är Ivan Ramis och Jose Luis Marti nya på skadelistan sedan segern mot Almería. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1539 Artiklar