Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 maj, 2011

En dröm att spela med Xavi och Iniesta

Nicklas Bendtners tid i Arsenal ser ut att gå mot sitt slut. Dansken hamnar längre och längre ifrån en startelva och när han väl spelar så blir det på en kant. Nu vill han diskutera sin framtid med manager Arsène Wenger. 

– Jag måste prata med honom eftersom jag inte är nöjd med att spela på högerkanten, vilket jag gjort mer eller mindre hela säsongen, säger Bendtner till danska TV2. 

– Jag koncentrerar mig på att ta hem Champions League-platsen, sedan får vi utvärdera i slutet på säsongen. Det är helt klart inte den bästa situationen för mig, men det är heller inte upp till mig. Ibland måste du anpassa dig till vad managern säger. 

Enligt uppgift följer Bayern München händelseutvecklingen på Emirates Stadium, men Bendtner vill inte kommentera enskilda rykten.

– Om valet är fritt så skulle jag välja Barcelona. Jag har aldrig haft några idoler i fotbollsvärlden men drömspelare att spela tillsammans med skulle vara Xavi och Iniesta. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1534 Artiklar