Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 jul, 2011

Det är vår plikt att vinna titlar

Sami Khedira fick delar av fjolårssäsongen spolierad på grund av skada. Men den tyska mittfältaren fick vara med och vinna Copa del Rey och suktar nu efter fler titlar. 

– Det är vår plikt att vinna titlar i Real Madrid, det är vi väldigt medvetna om. Vi vann Copa del Rey förra säsongen och ska försöka att vinna cupen igen. Vi kommer att kämpa stenhårt både i ligan och i Champions League. Vi kommer att vara redo i alla turneringar, säger Khedira till klubbens hemsida. 

Igår vann Real Madrid träningsmatchen mot Bundesliga-nykomlingen Hertha Berlin med 3-1 efter två mål av Karim Benzema och ett av Cristiano Ronaldo. 

– Jag är nöjd. Jag känner mig positiv efter att ha kommit tillbaka från skada så tidigt. Jag vill spel så många matcher som möjligt och träna på för att hitta formen. 

Den 14 augusti möter Real Madrid Barcelona i lagets första tävlingsmach för säsongen, Supercupen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar