Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 apr, 2011

Barcelona är ett fantastiskt lag

Polemiken inför lördagens El Clásico är i full gång. Igår gick den tidigare Real-tränaren Bernd Schuster ut och talade om Barcelonas överlägsna mittfält. Victor Váldez väljer att hylla Iker Casillas.

Cristiano Ronaldo gör ingen hemlighet av att han tycker att Barcelona är bra, men han tror samtidigt att Real Madrid har stor chans till seger, både i ligan och i Champions League.

– Vår ambition var att gå så långt som möjligt i turneringen. Vi är nära finalen nu men vi möter ett väldigt svårt motstånd i nästa omgång, förklarade Ronaldo efter segern mot Tottenham igår.

– De är ett fantastiskt lag men de är inte från en annan planet. De är mänskliga precis som vi är. De spelar bra fotboll, visst, men det gör vi också. Vi känner oss starka både fysiskt och mentalt och jag hoppas att vi vinner mötena med dem.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar