Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 okt, 2011

Barcelona är bäst i världen men inte oslagbara

Sevilla lyckades tämja Barcelona på Camp Nou i helgen och fick med sig en poäng hem till Andalucien. Ikväll hoppas Granadas tränare, Fabri, att hans lag också kan skrälla. 

– Barcelona är världens bästa lag, men de är inte oslagbara. Mina spelare kommer att göra sitt bästa för att få med sig ett positivt resultat, säger Fabri till EFE.

– Men för att lyckas med det så måste vi vara mycket organiserade i försvarsspelet och ha rätt attityd. Vi måste vara kompakta och mycket disciplinerade. Och självklart behöve vi lite flyt också.

– Vi kommer att kämpa otroligt hårt för att stoppa Barcelona. Men hur bra du än försvarar dig så kommer de ändå att få fyra eller fem chanser.

Granada ligger på 18:e plats i La Liga och har bara vunnit en match av åtta hittills under säsongen – hemma mot Villarreal i september.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar