Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 feb, 2011

Barca och Real passar inte mig

Speltid är det som betyder allra mest för den argentinska stjärnan Javier Pastore. Därför skulle han välja Juventus före både Barcelona och Real Madrid den dagen han väljer att lämna Palermo

På Argentinas träningsanläggning inför matchen mot Portugal i Genève fick Pastore frågan om han skulle välja Juventus eller Barcelona. 

– Min prioritet är alltid att spela så jag skulle säga det första av de båda alternativen. Jag skulle få nöta bänk i lag som Barcelona och Real Madrid, det passar inte mig. Vi kanske får tala om det igen när jag är 28 år, säger 21-årige Pastore till reportrar i Schweiz. 

– Som jag har sagt tidigare så räknar jag med att jag stannar här ett par säsonger till. Jag tror att vi kan vara med och slåss om vår trupp förblir ung och talangfull. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar