HV71 - Rögle live stream
NYHETER

Se hur ni gör för att titta på HV71 - Rögle live på nätet, eller via TV-sändning.

Streama Rögle – HV71

Det är enkelt att streama Rögle – HV71 live. Du behöver bara gå in på CMore och där skapa ett konto och därefter välja abonnemang. Sedan är det bara att njuta av att titta på ishockey från svenska hockeyligan – SHL.

Det går bra att se din Rögle – HV 71 live stream från vilken enhet du än vill. Titta på liveströmmen från mobil/smartphone, surfplatta/Ipad eller dator/laptop.

Dessutom kan vi glädja er med att berätta att det alltid är toppkvalitet på C Mores sändningar. Det gäller såväl kommentatorer som bild som ljud. Lås upp matchen från CMores hemsida och njut av denna premiärmatch, av att streama Rögle – HV71 från SHL.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa konto och välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Titta på Rögle - HV71 via live stream

Det kan också se Rögle - HV71 på Bet365, om du öppnar ett konto och sätter in minst 50 kronor. Det är dessvärre bara möjligt om du är utanför Sverige.

Läs även om hur du gör för att se Leksand - Malmö Redhawks via live stream eller för att streama Frölunda - Brynäs live. Eller varför inte kolla in hur du kan hitta en Luleå - Växjö live stream eller titta på Färjestad - Örebro live.

Titta på Rögle – HV71 på TV

Det är även så att Rögle – HV71 TV-sänds. Dessvärre knappast på någon kanal som alla har i sitt utbud.

Den TV-kanal som sänder matchen är C More Live 3, och där kan du alltså titta på Rögle – HV71.

Matchen startar klockan sex prick, under lördagskvällen 14 september. Perfekt att titta på innan, eller under, en god middag. Vinner även det som nu är ditt favoritlag har vi svårt att se att helgen kunde blivit bättre!

Om du saknar C More Live 3, som visar matchen, finns det ändå en lösning för att trots allt se matchen på TV. Detta genom att koppla din Rögle – HV71 live stream från den plattform du sänder matchen ifrån, med hjälp av någonting utav en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

  • TV-kanal: TV4
  • Matchstart: 18:00

Inför matchen

Detta är en på förhand väldigt jämn match, åtminstone om man tittar på hur lagen gjorde ifrån sig ifjol. Både Rögle och HV71 placerade sig i mitten av serien, på plats 9 respektive 8. De möttes sedan i åttondelsfinalen, vilken HV71 gick segrande ur bara för att därefter få stryk av Färjestad i kvartsfinalen.

Det är ingen enkel match att tippa, men vi lutar ändå åt att Rögle tar hem det här. De har den stora fördelen av att spela på hemmaplan, med en taggad och förväntansfull publik i ryggen denna premiär.

Vi väljer att spela matchspel, det vill säga där förlängning är inkluderad. Rögle vinner matchen till 1.75 gånger pengarna på Bet365.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se