Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 jan, 2021

Streama Sverige – Finland: Live stream från JVM

Streama Sverige – Finland: Live stream från JVM

Den 2 december 2021 så kommer Sverige spela kvartsfinal i JVM. Motstådet är inga mindre än Finland, vilket ger en extra krydda inför matchen. Vi hjälper dig att hitta en Sverige – Finland stream att sända på nätet.

Du kommer kunna streama Sverige – Finland live med hjälp av två olika sidor. Det finns även chans att se matchen gratis då halva JVM kommer att sändas på SVT. Mer om det lite längre ner.

Matchen som spelas mellan Sverige – Finland kommer att vara en utslagsmatch. Vinna eller förvinna är det som gäller för juniorkronorna. Hitta tips på live stream eller hur du tittar på matchen på TV.

 • Vad: Sverige – Finland, kvartsfinal i JVM
 • När: Kl. 23:30, 2/1 – 2021
 • Stream: Betsson
 • TV: TV6
 • Speltips: Svensk seger (Odds: 1.81)

Vill du titta på JVM 2020 – 2021? Gör det på Betsson!

Streama Sveriges matcher i JVM på Betsson!

Sverige – Finland stream

Genom att streama Sverige – Finland hos Betsson så kommer du att kunna använda samma sida för att spela odds och se JVM live streams. Det är perfekt för dig som vill vinna pengar samtidigt som du sänder dina ishockeymatcher live. Betsson har länge varit en sida som erbjuder sina medlemmar på sport streams. Vilket blir extra intressant under kvällens matcher i JVM 2021.

För att få tillgång till alla sändningar så behöver du bara spela på odds inför den matchen du vill se. Minsta insatsen behöver vara på 50 kr. Därför är det inte helt gratis att streama Sverige – Finland. Istället så kommer du inte betala direkt – utan få chansen att vinnan pengar.

 • Bli medlem hos Betsson
 • Spela på odds inför matchen
 • Gå till alla live stream
 • Börja streama Sverige – Finland

För att se matchen med svenska kommentatorer så är det istället Viaplay som gäller. Det är nämligen Viaplay som har rättigheter att sända matcherna både via live stream och på TV. Därför kommer det Sverige – Finland sändas på en av Viasats TV-kanaler. Många kan se Sverige – Finland gratis genom sitt tv-avtal.

För att strema JVM 2021 på Viaplay så behöver du ett konto. Detta konto måste vara utrustat med ett sportpaket som kommer att kosta 399 kr per månad.

 • Skapa konto hos Viaplay
 • Köp ett sportpaket för 399 kr
 • Streama matcher i JVM

Halva mästerskapet kommer att sändas hos SVT. Det innebär även att det kommer vara SVTplay som är streamsidan för nästkommande matcher. Det kommer då vara gratis för alla inom Sverige att se den evetuellt nästkommande matchen för juniorkronorna.

Inför matchen

Det klassiska mötet mellan Sverige och Finland fortsätter att ha extra prestige. Inför matchen kommer Sverige från en tung förlusst mot USA. Det skapar en oro inför matchen som nu spelas mot Finland. Våra grannar i öst har startat sin turnering på ett bra vis. De placerade sig strax efter Kananda i Grupp A.

Spelarna i juniorkronorna menar på att de har god koll på det finska juniorlandslaget. Spelarna har tidigare möts i bl.a. U-18 matcher. Intervjuer med spelarna hintar dessutom om ett självförtroende inför matchen. De tror de har bättre chans att slå de finska lejonen än senaste matchen mot USA.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar