Streama Rögle – Skellefteå: Se live stream & TV (Semifinal, SHL)

Två av lagen som slåss om en finalplats i SHL-slutspelet är Rögle och Skellefteå. Här kommer de spela i bäst av sju matcher för att sära på lagen. Ena lagen åker ur – och det andra går direkt mot SM-finalen.

Här kan du hitta all den infon som krävs för att kunna streama Rögle – Skellefteå (SAIK) online. Vi brukar alltid att rekommenderar sidor att se SHL live streams ifrån när stora matcher spelas. Därför är det en självklarhet att skapa en liten streamguide inför Skellefteå AIK – Rögle.

Inför matcherna så har Rögle fått vila upp sig efter att slått ut Frölunda efter fyra vinster på fyra försök. Vägen för Skellefteå AIK blev längre. Det krävdes alla sju matcher för att skilja på Luleå och Skellefteå i detta Norrlandsbatalj.

 

Streama hockey i Sverige

Se massor av matcher inne hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Rögle – Skellefteå, Semifinaler i SHL
Nedsläpp: Se datum & tider
Vart: Catena Arena & Skellefteå Kraft Arena
Live stream: Bet365 (IP-begränsad) & Cmore
TV-kanal: TV4, Cmore Hockey m.m.
Speltips: Rögle vinner SM-guld (Odds: 3.15 hos Unibet)

Skellefteå AIK – Rögle stream

För att kunna se Skellefteå (SAIK) – Rögle i SHL semifinalerna så behöver du hitta till den sida som har rättigheter att sända SHL hockey på nätet. Den sida som har alla rättigheter för att visa alla matcher i SHL är Cmore. Där har man samlat alla stora och små matcher som finns i SHL under 2020/2021.

För att streama Rögle – Skellefteå i SHL så behöver du först och främst ett konto hos Cmore. Det är helt gratis att registrera ett nytt konto. Det krävs dock att du köper till ett abonnemang för att låsa upp alla hockey streams på deras hemsida.

Du kan välja mellan olika sportpaket som låser upp olika mycket sport streams för dig att titta på. Du kan själv välja vilket paket – och vilket utbud av sport som du vill ha tillgång till. Mer information om alla dessa paket hittar du såklart inne hos Cmore.

Cmore gör det även möjligt för dig att se Skellefteå – Rögle stream via din mobil eller surfplatta. Du kan själv välja vilken enhet som du känner passar bäst för att se ishockey från SHL-slutspelet på. Missa heller inte att du även kommer att kunna se finalen, samt den andra semifinalen. Du kan läsa mer om att se Örebro – Växjö stream inne hos oss.

Nedanför hittar du alla steg du bör ta för att se Rögle – Skellefteå live stream på nätet.

 • Besök Cmore
 • Skapa ett gratis konto
 • Köp abonnemang
 • Börja streama ishockey från SHL

Om du även vill kunna se hockey VM 2021 streams så har vi en guide för det stundande mästerskapet!

Se på TV

Matcherna som spelas mellan Rögle och Skellefteå AIK kommer inte bara sändas med hjälp av live streaming. Det är även möligt att se matcherna direkt på TV. Detta gör man genom lite olika kanaler. En del visar enstaka matcher gratis – samtidigt som andra kräver ett speciellt tv-avtal.

Alla sju matcher kommer inte att spelas på en och samma kanal. Det är därför bra att hålla koll på vilken TV-kanal som sänder den match mellan Skellefteå – Rögle som du vill se. Vi kan lista kanalerna där matcherna kommer visas.

 • TV-kanaler: TV4, Cmore Hockey, Cmore Sport
 • Sändningsstart: Cirka 30 min före nedsläpp
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja

Datum & tider

För att kunna följa alla matcher så krävs det att man har koll på tid och datum inför matcherna. Därför har vi samlat ett lite schema där vi listar när och vart alla matcherna kommer att spelas. Du kan följa det lilla spelschemat inför semifinalerna mellan Rögle – Skellefteå här nedanför.

 

 • Den 23/4, kl. 19:00: RÖGLE – SKELLEFTEÅ
 • Den 24/4, kl. 15:15: RÖGLE – SKELLEFTEÅ
 • Den 26/4, kl. 20:00: SKELLEFTEÅ – RÖGLE
 • Den 27/4, kl. 20:00: SKELLEFTEÅ – RÖGLE
 • Den 29/4, kl. 20:00: RÖGLE – SKELLEFTEÅ
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman