Linköping HC - Växjö Lakers
NYHETER

Streama LHC - Växjö Lakers i SHL, eller se matchen på TV.

Streama Linköping – Växjö live

Att streama Linköping – Växjö direkt på nätet är enkelt som en lek. Allt du behöver göra är att skaffa ett konto och välja abonnemang på CMore, då det är de som sitter på rättigheterna att visa SHL live. Gör det och njut av att titta på ishockey från Svenska Hockeyligan! Du kan bland annat streama Färjestads BK - Malmö Redhawks.

Du kan se din live stream av Linköping – Växjö från vilken plattform du vill. Det går alltså att koppla upp sändningen av matchen från mobil, surfplatta, dator eller om du har någon annan enhet i ditt förfogande.

  • 1. Skapa ett konto på C More
  • 2. Välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Streama Linköping HC - Växjö Lakers live (avspark 18:00 28 september)

Titta på Linköping – Växjö på TV

Den kanal som TV-sänder Linköping – Växjö är C More Live 2, och där kan du således se matchen direktsänt på TV. Ratta in kanalen och titta och njut av hockeymatchen.

Kommentatorerna på C More är alltid av högsta kvalitet, och det gäller även bild- och ljudkvaliteten.  

Om du saknar C More Live 2 men ändå vill se matchen på TV går det bra att koppla din LHC – Växjö live stream från valfri plattform till TV med hjälp av en HDMI-kabel eller en Chromecast.

  • TV-kanal: C More Live 2
  • Matchstart: 18:00

Inför matchen

Detta är en match mellan seriens, i skrivande stund, sämsta lag. Linköping ligger näst sist med blott två poäng på fyra matcher, och Växjö ligger allra sist.

Efter att vi har publicerat den här texten kommer både Linköping och Växjö att ha spelat ytterligare en match, Linköping mot Luleå och Växjö mot Oskarshamn. Det återstår alltså att se hur pass lagen lyckas ändra på tabellen tills på lördag.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se