Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 maj, 2018

Streama Slovakien – Sverige: Se Tre Kronor från hockey VM

Årets trupp för Tre Kronor går mot en ny tuff match i gruppspelet för ishockey VM 2018. Läs om hur du kan sända Sverige – Slovakien live på TV eller hur du enkelt och kan streama matchen.

Se till att du har tagit del av vårt tips på Slovakien – Sverige stream innan den 12 maj, kl. 12:15. Då kommer nämligen det vara dags för nedsläpp i Royal Arena.

Se Tre Kronor – Slovakien i VM

Det är inne hos bet365 som du kan titta på hockey VM 2018. Där kommer du med andra ord kunna se Tre Kronors matcher. Då med inga undantag för Sverige – Slovakien stream som självklart även kommer visas.

Det som är allra mest positivt med att kunna sända hockey online med bet365 är att det är kostnadsfritt. För alla medlemmar som antingen har 50 kronor på saldot eller spelat på odds under de senaste 24 timmar. Ja, de har gjort allt som krävs för att kunna titta på Tre Kronor – Slovakien.

Är du inte redan medlem inne hos streamsidan så kan du enkelt bli det. En registrering tar dig inte mer än 2 minuter, och redan efter drygt tre minuter har du slutfört allt som krävs för att streama Sverige mot Slovakien, samt alla andra matcher från ishockey-VM 2018.

För enkelheten skull så kommer vi här samla alla steg som finns innan du kan streama hockey-VM och Sveriges match mot Slovakien i Grupp A.

  • Ta dig vidare till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in 50 kr att spela för
  • Se Slovakien – Sverige live stream

På TV

Det är självklart möjligt att sända ishockey VM på TV. Den kanal som kommer att sända Sverige – Slovakien den 11 maj är TV3. Där kommer man samla alla de bästa matcherna som finns för den svenska TV-publiken.

Det innebär att du inte bara kan se när Tre Kronor spelar mot Slovakien. Det kommer även följa upp med sändningar från andra matcher under VM.

  • Matchen sänds på TV3
  • Matchen börjar 12:15, den 12 maj 2018
  • Sändningsstart drygt en timme före nedsläpp

Vem vinner? – Speltips

Det svenska ishockeylandslaget har inte ännu fått ett riktigt prov i VM. Den bästa motståndare man mött var Tjeckien, en match Tre Kronor vann med 3-2.

Slovakien ska enligt rankningen vara sämre än vad Tjeckien är. Därför känns matchen mot Slovakien ganska trygg för Sveriges landslag. Siktet för Sverige är naturligtvis att göra upp om gruppsegern med Ryssland som ser starka ut.

Tror du på en svensk seger så kan du tippa på de odds som finns inför Slovakien – Sverige. Du kan då spela på odds som finns hos bet365. Då kan du känna av fördelarna med att streama sport och spela på odds på samma sajt.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar