Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 nov, 2017

Streama Rögle – Frölunda: 28/11

SHL tar ingen paus utan kommer trumma på med ännu fler matcher under vecka 48. En av de matcher som kommer att spelas under den 28/11 är Rögle BK mot Frölunda Indians.

Behöver du hjälp med att streama Rögle – Frölunda live online så kan vi hjälpa till. Vi vet nämligen vad som krävs, och vart du bör leta efter din SHL stream.

När det kommer till hockey från SHL så finns det framförallt en sida på nätet som du bör ta hjälp av. Där samlar de inte bara sändningar från matchen mellan Rögle och Frölunda. Utan på en och samma sida kan du kolla på all ishockey från SHL.

  • Nedsläpp: Den 28/11, kl. 19:00
  • Arena: Lindab Arena
  • Visas hos: Cmore

Se matchen via live stream

Om du vill se matchen mellan Rögle – Frölunda stream så finns det en sajt som kan hjälpa dig. Faktum är att det bara är denna sida som har rättigheterna att streama SHL hockey online. Denna sajt är som du kanske redan känner till Cmore.

Samarbetet mellan SHL och Cmore har fungerat bra i flera år. Där har man valt att sälja alla rättigheter till matcherna till Cmore. De har där med ensamrätt att kunna visa SHL i Sverige.

Skulle du hitta en alternativ live stream inför Rögle – Frölunda i Sverige så är den med största sannolikhet olaglig. Vi rekommenderar dig att inte använda dig av olagliga streams då de ofta är fyllda med jobbig reklam, virus och har dålig kvalité på både ljud och bild.

Att få tillgång till att streama Rögle – Frölunda live hos Cmore är inte speciellt svårt. Det gäller bara att du skapar ett konto hos Cmore, och köper det sportpaket som finns till salu på deras sajt.

Sportpaketet kommer i sin tur att hjälpa dig strömma massor av matcher från SHL. Det är inte heller den enda ligan som du kan sända live från Cmore. De har även gjort plats för live sändningar inom HockeyAllsvenskan. Dessutom kan du även se svensk fotboll från Allsvenskan och Superettan när ligorna spelas.

Vi på Sportal har redan ett konto hos Cmore, och känner oss mycket nöjda med de sändningar som vi kan ta del av.

Inne hos Cmore så kommer du även kunna streama JVM 2018 under den tid som turneringen är aktuell.

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Köp abonnemang eller matchbiljett
  • Se Rögle – Frölunda stream

rögle bk gör mål

Vårt tips!

SHL är alltid en liga som vi tycker om att betta på. Alla matcher går nämligen att spela på inne hos bet365. Det är även inne hos bet365 vi tycker oss hitta några av de bästa oddsen gällande SHL.

Vi kan hjälpa dig som besöker oss med ett speltips innan du går vidare för att streama Rögle – Frölunda online.

Om vi ska ge oss på uppgiften att tippa matchen. Då väljer vi att spela på ett matchresultat. Vilket innebär att vi kommer tippa ett lag som vinnare.

Vi tror helt klart att detta kan bli en mumsbit för Frölunda. De har ett bättre lag och en fin form. Rögle å andra sidan bottnar i den tabell som finns för SHL. De har endast lyckats med att ta 15 poäng på hela 21 matcher.

Frölunda vinner = 1.70

Odds från bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar