Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 maj, 2018

Kanada – Schweiz: Live stream från semifinal i VM

Den andra semifinalen som ska spelas under VM 2018 är mellan favoriten Kanada, och underhuggaren Schweiz.

I vanlig ordning så kommer vi hjälpa dig med att streama Kanada – Schweiz från hockey VM 2018. Matchen kommer avgöra vilket av landslagen som når till finlaen.

Detta är inte den enda matchen som du kommer kunna sända. Inte minst så kommer vi även ha hjälp för dig som vill sända & se Sverige – USA stream från mästerskapet.

  • Nedsläpp: Den 19 maj, kl. 19:15
  • Arena: Royal Arena
  • Live stream: bet365
  • TV-kanal: TV3

Sänd matchen online & på TV

Du kommer ha möjligheter att sända live från Kanada – Schweiz inne hos bet365. En sida som väljer att visa alla matcher från hockey VM 2018.

Du kan använda bet365 för att kunna streama Kanada – Schweiz i semifinalen. Det är möjligt att se din live stream. Detta endast om du väljer att sätta in pengar att spela med. På så vis kan du se matchen, samtidigt som du kan vinna pengar på odds.

Du behöver 50 kronor för att sedan kunna streama ishockey VM 2018. Samt matchen mellan Schweiz – Kanada.

  • Bli medlem inne hos bet365
  • Sätt in 50 kr att spela odds för
  • Hitta din live stream
  • Streama Kanada – Schweiz

Matchen kommer även vara möjlig att streama med hjälp av Viaplay. Det krävs att du har ett premium för att låsa upp din live stream. Du hittar din stream direkt via vår länk till Viaplay sändningar från hockey VM.

Se på TV

Båda de semifinaler som väntar under ishockey VM 2018 kommer att sändas på TV3. Denna match kommer med andra ord att finnas på TV3 under den 19 maj. Då kommer sändningstarten vara drygt en timme innan nedsläppet ska ske.

  • Kanada – Schweiz sänds på TV3

Så slutar matchen

Vi tror helt klart att det är Kanada som kommer vinna matchen. Schweiz gjorde förvisso en otroligt bra insats i senaste matchen då de besegrade Finland.

Kanada tror vi dock inte kommer slarva bort sin finalplats. Samtidigt så tycker vi att Kanada är ett mer stabilt lag än vad Finland är.

Därför kommer vi tippa på att det är Kanada som kommer kvalificera sig till en final. Förhoppningsvis så kommer denna VM-final återigen stå mellan Tre Kronor och Kanada.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar