NYHETER

Tre Kronor får förstärkning av en världsstjärna till hockey-VM!

Ishockey-VM 2019 har dragit igång, och Sverige har inlett turneringen med att vinna två av sina tre första matcher.

I första VM-matchen för denna gång fick vi se Tre Kronor förlora mot Tjeckien med hela 5-2. En besvikelse för många, men resultatet bör inte ha någon större påverkan på Sveriges framtida chanser i mästerskapet, så länge vi gör vårt jobb och slår de lite mindre nationerna.

Än så länge har vi lyckats med det. Mot Italien blev det 8-0, och mot Norge kom en ny åttamålsseger men denna gång med 9-1. Norrmännen pratade inför mötet om att de kan slå Sverige ”om de gör sitt livs match”. Det blev inte så.

Om ni vill satsa pengar på mästerskapet kan ni läsa vår guide om tips & betting till hockey-VM 2019.

Landeskog klar för VM-truppen

Nu verkar Sverige få fin förstärkning. Enligt SVT har Gabriel Landeskog tackat ja till att ansluta sig till VM-truppen. Landeskog har haft problem med en axelskada, men har nu alltså fått klartecken från en läkare att ansluta sig till truppen.

Det är en betydelsefull förstärkning för Sverige. Landeskog är ett stort namn och har två VM-guld på meritlistan. Men det är inte från VM 2017 och VM 2018, som för många andra i truppen. Landeskog var med år 2017 men ej 2018. Han var faktiskt med i truppen så tidigt som 2013, då han endast var 20 år, och då Sverige också vann VM.

Landeskog har en oerhört stark säsong bakom sig, med 75 poäng på 73 matcher i NHL. 34 mål och 41 assist har det blivit för Colorados lagkapten.

Nästa match för Tre Kronor är mot Österrike på torsdag. Matchen börjar avspark 16:15, och om ni vill titta på hockey-VM 2019 online kan ni följa länken.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se