Experterna i hockey-VM utsedda.
NYHETER

Frölundas tränare Roger Rönnberg och Växjös tränare Sam Hallam blir experter under ishockey-VM.

Ishockeyfans över hela Sverige, och hela världen, går bara och väntar på att vårens stora mästerskap ska dra igång. Den 10:e maj släpps den första pucken till isen i ishockey-VM i Slovakien, och här kan du läsa om hur du gör för att streama ishockey-VM 2019 live.

Många förberedelser pågår givetvis inför mästerskapet, i form av att samla ihop truppen, slipa taktiken och spelet samt att göra spelarna redo mentalt inför de tuffa prövningar som väntar.

Men även Tv-kanalerna behöver naturligtvis förbereda på sina håll. I år visas hockey-VM på SVT, vilket är ett trevligt besked för många. Nu har kanalen utsett sina experter, som ska sitta i studion och bidra med sin ishockeykunskap.

Även vi på Sportal försöker ge er vad vi kan av våra ishockeykunskaper. Här kan ni läsa om odds & betting till hockey-VM 2019.

Rönnberg och Hallam studieexperter i VM

Roger Rönnberg är för de flesta känd som Frölundas tränare, ett jobb han skött med framgång på sistone då han ledde laget till SM-guld. Rönnberg är alltså en av de tränare SVT värvar till sin VM-studio.

– Det här ska bli riktigt kul, säger Roger Rönnberg till SVT. Ishockey är en komplex sport och jag vill berätta varför det går som det går, för att ge tittarna en förståelse för hur vi tränare jobbar med våra lag.

Den andre experten till hockey-VM blir Sam Hallam, Växjös tränare.

– Detta blir en möjlighet för mig att gå in i en alldeles ny värld, säger Sam Hallam. Detta är jättespännande, och det känns väldigt stimulerande att göra detta i just SVT.

Ishockey-VM börjar på fredag 10 maj, då även Sverige spelar sin första match när man ställs emot Tjeckien. Mästerskapet pågår sedan fram till den 26 maj, då finalen spelas. Sverige har vunnit hockey-VM de två senaste åren.

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se