Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 okt, 2018

Boosta dina vinster på SHL – Hitta erbjudanden hos Unibet

En av de sidor som kommer att hjälpa dig med att få största möjliga vinster på ishockey i Sverige är Unibet. Där kommer man se till att du kan vinna mer pengar för samma insats.

Här kommer vi tipsa dig som älskar svensk ishockey från SHL om hur du kan vinna ännu mer pengar på dina kunskaper.

Få bonusar för livespel

Att spela på live odds under en pågående match i SHL har blivit mycket populärt på senaste tiden. Det kan även löna sig på vissa ställen online.

Genom att hitta till en sida som kan ge dig bonusar, erbjudanden eller vinstboostar är bättre än att spela hos en sajt som inte erbjuder dig något alls.

Den sida som vi kan rekommendera då är Unibet. Där kommer de inte minst att boosta dina vinster & odds på hockeyn i SHL.

Inne hos Unibet så kommer du kunna hämta ut hela 20 % i vinstboost. Denna betting- eller odds bonus kommer sedan att återkomma varje matchdag som finns under hela 2018.

Så får du vinstboost på ishockey

Här nedan kommer du få all information som krävs för att kunna få upp till 20 % högre vinster på SHL.

  • Första steget är att ta dig vidare till Unibet
  • Registrera ett konto
  • Skapa en spelkupong med liveodds i SHL
  • Lägg till ett bonuserbjudande & få fram din potentiella vinst (+20%)
  • Lägg din insats & placera ditt spel

Mer erbjudanden kommer du att kunna hitta inne hos Unibet. Där kommer man att uppdatera sin bonussida varje månad. Hos Unibet kommer du även kunna streama ishockey online. Däremot inte från SHL.

Som ny spelare kan du se till att hämta den välkomstbonus som alltid finns för de som vill bli nya medlemmar på Unibet. Just nu är deras bonuserbjudande att du får 500% upp till 500 kr, alternativt 200% upp till 1000 kr.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar