Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 dec, 2017

Sverige – Tjeckien: Streama dam-VM i handboll

Sverige går emot en ny match i handbolls-VM för damer. Nästa motståndare på schemat är Tjeckien. Denna match kommer att avgöras den 5 december.

Matchen är viktig för Sveriges del som behöver poäng för att ta sig vidare från sin grupp till finalspelet. Vill du följa matchen live så rekommenderar vi dig att ta hjälp av en Svrerige – Tjeckien stream från handbolls-VM.

Här kommer vi nämligen ge dig information för dig som vill streama Sverige – Tjeckien i dam-VM. Den sida som du kan använda dig av är populär i Sverige, och låter dig streama handboll utan kostnad.

Live stream (Sverige – Tjeckien)

  • Matchstart: Den 5 december, kl. 18:00
  • Turnering: Dam-VM i handboll
  • Visas hos: bet365
  • TV: Kanal 5

Det allra bästa du kan göra för att kunna se Sverige – Tjeckien live i dam-VM i handboll är att se matchen på TV.

Skulle du inte ha tillgång till en TV, eller Kanal 5 så kan du istället streama matchen online. Detta gör du genom att vara medlem inne hos bet365. Att skpa ett konto inne hos bet365 är helt . Däremot så krävs det att du har minst 50 kronor på ditt spelkonto för att låsa upp alla live streams.

De pengar som du har på ditt spelkonto kommer inte att försvinna under tiden som du startar din Sverige – Tjeckien stream. Istället är dina pengar till för att du ska använda på odds.

Det innebär att du kan vinna pengar samtidigt som du kollar på handbollsmatcher från dam-VM 2018.

Vi rekommenderar dig helt klart för bet365 när du vill streama dam-VM 2017 i handboll. Där kommer du inte bara kunna se matchen mellan Sverige – Tjeckien. Som medlem inne hos bet365 så kan du nå till alla andra matcher som spelas under VM.

Om du vill använda dig av bet365 för att se Sverige – Tjeckien i damernas handbolls-VM så kan du använda dig av de punkter som vi radar upp här nedanför.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Sätt in minst 50 kr
  • Se Sverige – Tjeckien live

loui sand handboll

Sveriges chanser att ta sig till finalspel

Vi skulle anse att Sverige har goda chanser att nå till det stundande finalspelet. De har ett lag som som absolut borde vara med i toppen av deras grupp.

Gruppen inledes med att Sverige förlorade mot Polen. Denna match kan ses som ett mindre misslyckande för Sveriges damlag. Däremot repade man sig mot Ungern.

Nu gäller det att Sverige håller i vinnarformen under matchen mot Tjeckien som just nu ligger i toppskiktet för grupp B i VM.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar