NYHETER

Förhandlingarna har nått sitt slut, Svennis är överens med Iraks landslag.

Sportal.se var först i Sverige med att rapportera om att Sven-Göran Eriksson var i långt gångna diskussioner med Irak om rollen som förbundskapten. Eriksson skulle träffa representanter från Iraks förbund i Istanbul under onsdagen för att slutföra de sista detaljerna i kontraktet.

Nu är Sportal.se återigen först i Sveirge med att avslöja att de båda parterna är överens, och det enda som återstår är underskriften.

Vänta er mer aktivitet kring detta inom de kommande dagarna, och fortsätt hålla koll på hemsidan för att se vad som händer framöver och när Erikssons penna nått pappret. 

Irak spelar Asiatiska Mästerskapen i januari 2019, där de delar grupp med Iran, Jemen och Vietnam.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se