NYHETER

Brasilianske Ronaldo uttalar sig om huruvida Neymar och Cristiano Ronaldo hade spelat bra ihop.


När Neymar lämnade Barcelona för att gå till Paris Saint-Germain förra sommaren, blev han i och med övergångskostnaden på 2 miljarder kronor världens dyraste transfer någonsin. Men kanske stannar han bara en säsong i sin nya klubbadress?

Rapporterna om att han inte trivs i PSG har under året duggat tätt, och han uppges vara osams med klubbens andra stora stjärna, Edinson Cavani. Det sägs också att Neymar egentligen ville gå till Real Madrid när han lämnade ”Barca”, men att en direktövergång mellan klubbarna inte gick att få igenom. Därför valde Neymar att gå till PSG för att kunna hitta en annan väg till Madrid.

Nu uttalar sig den brasilianske före detta storspelaren, Ronaldo Luís Nazário de Lima, om saken. På frågan om Neymar och Cristiano Ronaldo skulle kunna spela ihop, är Ronaldos svar solklart.

– Cristiano och Neymar är naturligtvis kompatibla. De är två bra spelare, ännu bättre tillsammans än isär.

Brassen Ronaldo spenderade fem år i Real Madrid, och öste in mål för klubben. Han säger att det är viktigt att klubben inte går för fort framåt om de försöker värva Neymar.

– Om Neymar vid någon tidpunkt bestämmer sig för att han vill lämna, då måste Real Madrid vara försiktiga för att få honom.

På lördag kväll spelar Real Madrid final i Champions League. Läs här om hur ni gör för att streama Real Madrid - Liverpool, Champions League.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se