NYHETER

Vladimir Rodic är av allt att döma snart en Hammarbyspelare. Serben är i Sverige och slutför förhandlingarna med Hammarby inom de kommande dagarna.

I fredags kunde Sportbladet avslöja att den tidigare Malmöspelaren Vladimir Rodic låg högt upp på Hammarbys önskelista. Sedan Rodic lämnade Malmö år 2016 har han tillhört Karabükspor, Randers och numera Silkeborg IF.

När Hammarbys tränare Stefan Billborn efter matchen mot Trelleborg fick frågan om vad han tyckte om Rodic, svarade han följande:

– Rodic är en otroligt bra spelare. Han är snabb och jobbar även hårt i försvarsspelet. En högklassig spelare, utan tvekan.

Landade på Arlanda igår

Nu har Vladimir Rodic landat på Arlanda. Det är spelaragenten Michael Kallbäck som publicerat en bild på Hammarbys anfallare tillika Rodics landsman Nikola Djurdjic, där Djurdjic står på Arlanda med en Sverigeflagga.

Kallbäck skriver inte bokstavligen vad Djurdjic gör på Arlanda, men det är givet att han är där för att möta upp Rodic. Förutom att Djurdjic och Rodic båda kommer från Serbien spelade de dessutom tillsammans i Malmö FF, vilket gör att de känner varandra väl sedan tidigare.

 

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se