NYHETER

Zinedine Zidane väljer att lämna Real Madrid.


Idag meddelade Real Madrid att Zinedine Zidane skulle hålla en presskonferens på eftermiddagen. Som en blixt från klar himmel berättade Zidane på presskonferensen att han valt att avgå från jobbet som tränare för Real Madrid. 

– Jag hade gärna stannat i Real Madrid hela livet. Men jag tror att det här är bäst för alla iblandade, inte bara för mig, säger Zidane när han berättar om sitt beslut.

Real Madrids president Florentino Pérez säger sig vara helt ovetande om att Zidane skulle ta detta beslut.

– Jag var inte beredd på detta, säger Pérez. Det var ett oväntat och ett tråkigt beslut.

Den gamle spelarlegendaren tog över Real Madrid i mitten av säsongen 2015-16. Under sina år i "Los Blancos" lyckades han med bedriften att ta klubben till två raka Champions League-titlar (2016 och 2017), vilket ingen klubb åstadkommit tidigare. Våren 2018 fyllde han på prisskåpet genom att leda Real Madrid till klubbens tredje raka Champions League-titel.

Zinedine Zidanes hemland Frankrike spelar vänskapslandskamp mot Italien under fredagskvällen. Läs här om hur du gör för att streama Frankrike - Italien.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se