NYHETER

Arsenal är på väg att tillsätta ny manager.


Arsène Wenger gick härom månaden ut med att han lämnar Arsenal efter säsongen. Sedan beskedet offentliggjordes har ryktena varit många, och bland annat Massimiliano Allegri, Luis Enrique och Carlo Ancelotti har ryktats till klubben.

Men det ser ut som att det blir en annan, mindre erfaren tränare, som tar över Arsenal. Det är den gamla Arsenal-bekantingen Mikel Arteta – som spelade i klubben från år 2011 till 2016 – som är på väg att krita ner sin underskrift på ett kontrakt.

Det enda som fattas för att Mikel Arteta ska bli Arsenals nya manager är att Arteta man ska få ihop ledarstaben som ska jobba under Arteta. När Arteta bestämt sig för vilka han vill jobba med, och Arsenal godkänt hans förslag, då är han Arsenals manager.

En av dem som Arteta ryktas vilja ha med i staben är den gamle världsstjärnan Thierry Henry, som är Arsenals bäste målskytt genom tiderna.

På annat håll i England spelas finalen i FA-cupen idag. Här kan du läsa om hur du gör för att streama Chelsea - Manchester United.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se