NYHETER

Den europeiske storklubben är nära att värva Gianluigi Buffon.


Gianluigi Buffon har gjort sitt sista framträdande i Juventus tröja. Det blev över 500 matcher för klubben, innan den 40-årige målvaktslegendaren på en presskonferens häromveckan bekräftade att han gjort sitt.

Buffon gav dock inte något besked om framtiden, utan berättade bara att det står mellan att ta ledigt en tid, börja arbeta i Juventus organisation eller att gå till en klubb utomlands. Det enda Buffon var tydlig med var att spel i Kina eller USA var uteslutet.

Sedan har det ryktats om intresse från klubbar som Real Madrid, Liverpool och Paris Saint-Germain. Nu skriver Sky Italia att intresset är som allra störst från just Paris Saint-Germain. Enligt sajten diskuterar Buffon ett kontrakt med PSG, och parterna sägs vara ”nära en överenskommelse”.

”Alla klubbar vill ha Buffon”

Paris Saint-Germains president Nasser Al-Khelaifi har i en intervju nyligen hyllat Buffon.

– Buffon är en fantastisk målvakt, han är väldigt karismatisk och en sann gentleman. Jag är säker på att alla klubbar vill ha honom, sade Al-Khelaifi.

Al-Khelaifi klargjorde dock att Alphonse Areola fortsatt ska känna sig säker på sin plats mellan stolparna.

– Men vi har Areola, han är vår nummer 1.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se