Saman Ghoddos har gjort mycket mål under de senaste åren.
NYHETER

Hur många av varje lags interna skyttekungar i Allsvenskan kommer du ihåg från 2016 och framåt? Testa dig själv i vårt quiz!

Svenska Cupen har nått sin slutfas, och det är inte långt kvar innan Allsvenskan äntligen börjar. De största favoriterna till titeln är som vanligt Malmö FF, AIK och IFK Norrköping, med utmanare som Hammarby IF och BK Häcken.

För spelarna i varje lag finns utöver ligatiteln och att laget ska gå bra även individuella målsättningar att sträva efter. För målvakter eller försvarare kan det handla om att hålla ett visst antal hållna nollor, för mittfältare om att göra assist eller att bara känna att man bidrar med det som är ens roll i laget och på planen. För anfallarna? Ja, där är svaret glasklart.

Alla anfallare drivs av att göra mål, av att placera in bollen i nätmaskorna och mottas av publikens jubel. Det är också målen som krävs för anfallarna om de ska kunna göra karriär och säkra flytten till ligor med högre kvalitet, varmare breddgrader och större pengar.

Interna skyttekungar från de 3 senaste åren

Det är mycket begärt att en spelare från ett bottenlag ska kunna slåss i skytteligatoppen, men det finns alltid en intern skytteliga att tävla i. Här har vi uppmärksammat alla de 16 allsvenska lagens interna skyttekungar från de tre senaste säsongerna. Eller rättare sagt – vi har gjort ett quiz för att se hur väl ni uppmärksammat dessa skyttekungar.

Ni har 7 minuter på er, skriv in så många namn ni kan komma på! Att klara alla rätt tror vi ingen gör, men kommer ni ihåg fler än hälften av spelarna ska ni vara nöjda!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se