Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 mar, 2024

Streama Portugal – Sverige (21/3): Live stream & TV

portugal sverige stream tv

Många lär vara sugna på att live streama Portugal – Sverige, och se när nationerna möts i Jon Dahl Tomassons första landskamp som svensk förbundskapten. Här visar vi hur ni hittar en live stream till matchen, att titta på 21 mars.

Sverige har ny förbundskapten, och torsdagen den 21 mars gör Jon Dahl Tomasson sin första match vid rodret. Motståndet står Portugal för, och det blir således ingen enkel debutmatch för dansken. Samtidigt skulle en bra insats i en sådan här match verkligen slå högt, och han har chansen att verkligen vinna fansens stora förtroende direkt!

I den här artikeln kan ni se hur ni gör för att streama Portugal – Sverige online. Vi visar hur ni bär er åt för att titta på matchen direktsänt på nätet.

Vad: Portugal – Sverige
Avspark: Den 21 mars, kl. 20:45
Vart: Estádio Dom Afonso Henriques
Live stream: > Viaplay
TV: TV6
Speltips: X2 (3.20 hos Unibet)

Streama fotboll hos Bet365

Se landskamper direkt hos Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto hos Bet365 Sverige, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Se Portugal – Sverige stream

Det är relativt enkelt att finna en Portugal – Sverige stream att se direktsänt på internet, och allt ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Viaplay, och där köpa ett abonnemang som ger er möjlighet att se matchen. Viaplay är Viasats streamingtjänst, och det är där ni finner internetsändningar av kanalens rättigheter.

Ni väljer själva från vilken enhet ni ska streama Portugal – Sverige. Se matchen via mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande går det dessutom bra att koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi är övertygade om att ni kommer att bli nöjda med er Portugal – Sverige live stream. Bilden, ljudet och kommentatorerna är av allra högsta kvalitet.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto gratis
  • Välj abonnemang
  • Streama Portugal – Sverige online

Sänd matchen på TV

Vilken kanal visar Portugal – Sverige? Det är en fråga många ställer sig just nu, och vi har svaret! Den TV-kanal som sänder Portugal – Sverige är TV6. Där visas matchen direktsänt.

Har ni TV6 i er kanallista är det alltså bara att bläddra in kanalen och börja titta på matchen live. Saknar ni kanalen finns det faktiskt en bra lösning! Då kan ni nämligen köpa ett Viaplay-abonnemang, och sedan koppla över er stream till TV-skärmen, för att trots allt se Portugal – Sverige på TV, även fast ni saknar kanalen.

Sändningen på TV6, och Viaplay, inleds redan klockan 20:00, med en 45 minuter lång studio. Där är Jennifer Kücükaslan programledare, med Erik Niva och Lars Lagerbäck som experter. När matchen spelats klart rundas sändningen av med eftersnack fram till klockan kvart över elva.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: 20:00

Inför matchen

Efter åtta år på posten fick Janne Andersson till slut lämna jobbet som svensk förbundskapten, och in har i stället en dansk kommit, närmare bestämt Jon Dahl Tomasson. Det är Sveriges första utländska förbundskapten. Engelsmannen George Raynor coachade visserligen laget på 1950-talet, men det var bara i en coachroll – han var inte ansvarig för att ta ut truppen eller liknande.

I Tomassons första samling som svensk förbundskapten ställs Sverige emot Portugal borta och Albanien hemma. Tomasson har tagit ut en trupp som är snarlik till hur Anderssons trupper brukade se ut, men talar om att han vill spela en mer offensiv, kontrollerande och framåtlutad fotboll.

aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024
CL
Speltips & odds i Champions League-matchen mellan Atletico Madrid mot Dortmund. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs mer.
10 april, 2024
arsenal crystal palace speltips stream
CL
Kvartsfinal i Champions League. Speltips & odds i matchen mellan Arsenal - Bayern München. Läs också om hur du kommer igång med livestream.
09 april, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar