Streama Leipzig – Dortmund: Se live stream & TV (13/5)

Det är final i DFB pokal – den Tyska cupen. Till finalen har både RB Leipzig och Borussia Dortmund lyckats kvalificera sig till. Nu ska det avgöras. Se vilken av lagen som vinner via en Leipzig – Dortmund stream på nätet.

Tysk fotboll har alltid varit omtyckt i Sverige. Speciellt när svenska spelare finns med i matcherna. I finalen mellan Red Bull Leipzig och Borussia Dortmund har vi med Emil Forsberg. Han ställs mot stjärnor som t.ex. Erling Haaland och Marco Reus.

Du kommer att kunna se DFB-pokal finalen mellan Leipzig – Dortmund via live stream hos Bet365. Där har du kunnat streama alla matcher från DFB-pokal tidigare under säsongen.

Vad: RB Leipzig – Borussia Dortmund, Final i DFB-pokal
Avspark: Den 13/5, kl. 20:45
Vart: Red Bull Arena
Live stream: > Se hos Bet365
TV: Viasat Sport 1 & Viaplay
Speltips: Dortmund vinner (2.55 hos Unibet)

Leipzig – Dortmund stream

Du har möjligheten att streama Leipzig – Dortmund i DFB-finalen 2021 hos Bet365. Där har man rättigheter att streama fotboll tyska ligan & cupen (Bundesliga & DFB-pokal). Det passar verkligen att skapa ett konto hos Bet365 om du känner dig svag för tysk fotboll.

För att börja streama fotboll hos Bet365 så krävs det först ett spelkonto. Det krävs även att du gör en insättning på minst 50 kr. Det ger dig tillgång till alla live streams som finns på deras hemsida. Du kan välja att spela på odds med de pengar du sätter in. Därför kan man räkna din Leipzig – Dortmund stream som gratis.

Inne hos Bet365 Sverige så finns det många som väljer att även streama sport. Det är ett bra sätt att skapa mer spänning i dina oddsspel. Det blir alltid roligare att spela på betting om man samtidigt kan se matchen via live streaming.

För att ta dig vidare till Bet365 och streama RB Leipzig – Borussia Dortmund så kan du ta hjälp av vår stege. Där kan du stegvis ta dig vidare till din sändning som du önskar att se.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Gör insättning på 50 kr
  4. Streama final i DFB-pokalen 2021

Se på TV

Det finns en TV-kanal som kommer att visa matchen. Det innebär att det är möjligt att se Leipzig – Dortmund på TV. Det är inne hos Viasat Sport 1 man kommer att sända matchen hos. Det är en premiumkanal som kräver att du har ett speciellt avtal med Viasat eller din operatör.

Hos Viasat så kommer det vara en live sändning med svenska kommentatorer och med bra bild. Det ger dig lite mer värde för att sända matchen på TV istället för via live stream online.

  • TV-kanal: Viasat Sport 1
  • Sädningsstart: Cirka 15 min före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Andra nyheter

Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Den första omgången i SHL 2021/22 kommer att starta den 11 september, Vi hjälper dig med speltips och bästa odds inför alla matcherna! …
News icon 9 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman