Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 jul, 2023

Oddsen för att Sverige vinner VM 2023 ökar

Att Sverige kommer nypa VM-guld i fotbolls VM 2023 är något av en högoddsare. Nya uppdateringar kring oddsen visar på att Sveriges chanser minskar – enligt spelbolagen.

Det är oklart om vad som har orsakat denna oddshöjning. Det står dock klart att flera spelbolag delat uppfattningen att Sveriges chanser har minskat sedan juni.

Du kan läsa om våra gissningar kring vilka som vinner dam VM 2023 i fotboll – odds & tips. Där kan du läsa mer om våra analyser och speltips inför turneringen. Du kan även få tips hur du kan sända VM 2023 för damer via live stream & TV.

Sveriges teoretiska chanser minskar

Sveriges damlandslag tillhör fortsatt de favoriter som finns för att vinna VM-guld. Samtidigt som Sveriges chanser minskar – så ökar den för flera andra landslag. Inte minst hemmanationen Australien som är en riktig raket bland lagen som minskar i odds.

Vad som bidrar till att oddsen inför damernas VM 2023 varierar nu är flera faktor. Det kan röra sig om att skador på spelare, resultat i träningsmatcher och hur spelare placerar sina bets.

Det är inga drastiska skillnader på Sveriges odds inför VM 2023. Det är dock en trend som håller i sig. Vilket gör Sverige succesivt till en mindre utmanare – enligt spelbolagen. Det har visat sig många gånger att spelbolagen har haft fel. Inte minst bland händelserna under världens största skrällar genom tiderna.

Vi har valt ut Unibet som betsida att presentera odds inför damernas fotbolls VM. Där har oddsen ökat sakta med säkert sedan juni.

  • Sverige vinner VM (juni, 2023) – 17.00 x insats
  • Sverige vinner VM (juli, 2023) – 21.00 x insats

Det är absolut inte ovanligt att oddsen varierar kraftigt inför en turnering eller mästerskap. Ännu större variationer kommer det att bli under själva mästerskapet. Vi skulle påstå att det är ett bra läge att lägga ett oddsspel inne hos Unibet odds just nu – om du vill spela på guld för Sveriges landslag.

Spela med bästa oddsen

Ett tips som du kan använda om du vill spela på högoddsare är att hitta en bettingsida som har de bästa oddset för just ditt spel. Du rekommenderas då att jämföra bästa & högsta oddsen bland flera olika sidor. Det kan skilja väldigt mycket pengar i vinst om ditt spel skulle gå in.

Att lägga 100 kr på ett odds med 20.00 x insatsen resulterar i en vinst på 2000 kr. Om du i stället hittar en sida med odds på 24.00 så innebär det hela 400 kr extra i skattefria vinster hos spelbolag. Det gör det värt att jämföra sidor och odds innan du börjar spela.

aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024
CL
Speltips & odds i Champions League-matchen mellan Atletico Madrid mot Dortmund. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs mer.
10 april, 2024
arsenal crystal palace speltips stream
CL
Kvartsfinal i Champions League. Speltips & odds i matchen mellan Arsenal - Bayern München. Läs också om hur du kommer igång med livestream.
09 april, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar