Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 jul, 2023

Oddsen för att Sverige vinner VM 2023 ökar

Att Sverige kommer nypa VM-guld i fotbolls VM 2023 är något av en högoddsare. Nya uppdateringar kring oddsen visar på att Sveriges chanser minskar – enligt spelbolagen.

Det är oklart om vad som har orsakat denna oddshöjning. Det står dock klart att flera spelbolag delat uppfattningen att Sveriges chanser har minskat sedan juni.

Du kan läsa om våra gissningar kring vilka som vinner dam VM 2023 i fotboll – odds & tips. Där kan du läsa mer om våra analyser och speltips inför turneringen. Du kan även få tips hur du kan sända VM 2023 för damer via live stream & TV.

Sveriges teoretiska chanser minskar

Sveriges damlandslag tillhör fortsatt de favoriter som finns för att vinna VM-guld. Samtidigt som Sveriges chanser minskar – så ökar den för flera andra landslag. Inte minst hemmanationen Australien som är en riktig raket bland lagen som minskar i odds.

Vad som bidrar till att oddsen inför damernas VM 2023 varierar nu är flera faktor. Det kan röra sig om att skador på spelare, resultat i träningsmatcher och hur spelare placerar sina bets.

Det är inga drastiska skillnader på Sveriges odds inför VM 2023. Det är dock en trend som håller i sig. Vilket gör Sverige succesivt till en mindre utmanare – enligt spelbolagen. Det har visat sig många gånger att spelbolagen har haft fel. Inte minst bland händelserna under världens största skrällar genom tiderna.

Vi har valt ut Unibet som betsida att presentera odds inför damernas fotbolls VM. Där har oddsen ökat sakta med säkert sedan juni.

  • Sverige vinner VM (juni, 2023) – 17.00 x insats
  • Sverige vinner VM (juli, 2023) – 21.00 x insats

Det är absolut inte ovanligt att oddsen varierar kraftigt inför en turnering eller mästerskap. Ännu större variationer kommer det att bli under själva mästerskapet. Vi skulle påstå att det är ett bra läge att lägga ett oddsspel inne hos Unibet odds just nu – om du vill spela på guld för Sveriges landslag.

Spela med bästa oddsen

Ett tips som du kan använda om du vill spela på högoddsare är att hitta en bettingsida som har de bästa oddset för just ditt spel. Du rekommenderas då att jämföra bästa & högsta oddsen bland flera olika sidor. Det kan skilja väldigt mycket pengar i vinst om ditt spel skulle gå in.

Att lägga 100 kr på ett odds med 20.00 x insatsen resulterar i en vinst på 2000 kr. Om du i stället hittar en sida med odds på 24.00 så innebär det hela 400 kr extra i skattefria vinster hos spelbolag. Det gör det värt att jämföra sidor och odds innan du börjar spela.

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalen i Copa America mellan Uruguay mot Colombia. Speltips, odds och guide om hur du kan streama matchen online.
11 juli, 2024
holland england speltips
EM
Läs allt inför EM-semifinalen mellan Holland och England. Vi ger er vårt speltips, när det nu är dags för det sista finallaget att koras.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalmatchen mellan Argentina mot Kanda. Matchstart, natten till onsdag, klockan 02:00. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
09 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar