Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 jul, 2023

Oddsen för att Sverige vinner VM 2023 ökar

Att Sverige kommer nypa VM-guld i fotbolls VM 2023 är något av en högoddsare. Nya uppdateringar kring oddsen visar på att Sveriges chanser minskar – enligt spelbolagen.

Det är oklart om vad som har orsakat denna oddshöjning. Det står dock klart att flera spelbolag delat uppfattningen att Sveriges chanser har minskat sedan juni.

Du kan läsa om våra gissningar kring vilka som vinner dam VM 2023 i fotboll – odds & tips. Där kan du läsa mer om våra analyser och speltips inför turneringen. Du kan även få tips hur du kan sända VM 2023 för damer via live stream & TV.

Sveriges teoretiska chanser minskar

Sveriges damlandslag tillhör fortsatt de favoriter som finns för att vinna VM-guld. Samtidigt som Sveriges chanser minskar – så ökar den för flera andra landslag. Inte minst hemmanationen Australien som är en riktig raket bland lagen som minskar i odds.

Vad som bidrar till att oddsen inför damernas VM 2023 varierar nu är flera faktor. Det kan röra sig om att skador på spelare, resultat i träningsmatcher och hur spelare placerar sina bets.

Det är inga drastiska skillnader på Sveriges odds inför VM 2023. Det är dock en trend som håller i sig. Vilket gör Sverige succesivt till en mindre utmanare – enligt spelbolagen. Det har visat sig många gånger att spelbolagen har haft fel. Inte minst bland händelserna under världens största skrällar genom tiderna.

Vi har valt ut Unibet som betsida att presentera odds inför damernas fotbolls VM. Där har oddsen ökat sakta med säkert sedan juni.

  • Sverige vinner VM (juni, 2023) – 17.00 x insats
  • Sverige vinner VM (juli, 2023) – 21.00 x insats

Det är absolut inte ovanligt att oddsen varierar kraftigt inför en turnering eller mästerskap. Ännu större variationer kommer det att bli under själva mästerskapet. Vi skulle påstå att det är ett bra läge att lägga ett oddsspel inne hos Unibet odds just nu – om du vill spela på guld för Sveriges landslag.

Spela med bästa oddsen

Ett tips som du kan använda om du vill spela på högoddsare är att hitta en bettingsida som har de bästa oddset för just ditt spel. Du rekommenderas då att jämföra bästa & högsta oddsen bland flera olika sidor. Det kan skilja väldigt mycket pengar i vinst om ditt spel skulle gå in.

Att lägga 100 kr på ett odds med 20.00 x insatsen resulterar i en vinst på 2000 kr. Om du i stället hittar en sida med odds på 24.00 så innebär det hela 400 kr extra i skattefria vinster hos spelbolag. Det gör det värt att jämföra sidor och odds innan du börjar spela.

England
Streama Manchester United mot Crystal Palace i ligacupen. Vi har tagit fram all information inför matchen, med speltips och höga odds. Läs mer!
25 september, 2023
elfsborg hammarby speltips stream
speltips
Live stream Halmstad - Elfsborg måndag 19:00! Läs vår fullständiga analys inför matchen med speltips & höga odds.
25 september, 2023
speltips
Stormatch i Ligue 1 mellan PSG - Marseille! Vi har analyserat matchen, tagit fram dagens bästa speltips och vi visar dig hur du kan se matchen live
23 september, 2023
napoli lazio speltips stream
Italien
Streama Bologna mot Napoli söndag kl 18:00! Vi har en fullständig analys inför matchen på Stadio Renato Dall'Ara, med rekar & höga odds!
23 september, 2023
Spanien
Madridderby på schemat i La Liga! Atletico Madrid - Real Madrid! Vi har tagit fram speltips, odds & livestream till matchen på Metropolitano Stadium!
23 september, 2023
Liverpool Southampton speltips stream
England
Liverpool får besök av West Ham i omgång 6, Premier League. Vi har tagit fram speltips, odds & livestream. Läs vidare för all nödvändig information!
23 september, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1247 Artiklar