NYHETER

Allt inför damernas avgörande VM-kvalmatch på Viborg Arena, en gruppfinal mellan Danmark och Sverige!

Streama Danmark – Sverige

För att se Danmark – Sverige, VM-kval för damer, behöver du ett konto på CMore, då CMore är den tjänst som har rättigheterna att visa damernas VM-kval.

Skaffa ett CMore-konto och titta på matchen, samtidigt som du hör de duktiga kommentatorerna Jesper Hussfelt och Malin Swedberg berätta om matchen. I expertstudion sitter Anna Brolin och Hanna Marklund.

Matchen visas i HD-kvalitet och du kan titta från valfri plattform streama Danmark – Sverige damer från mobil, dator, surfplatta eller TV!

  • Match: Danmark - Sverige, VM-kval, damer
  • Datum & tid: Tisdag 5 september 17:00
  • Arena: Viborg Arena
  • Stream: CMore

Streama Österrike - Sverige 6/9

Trolig laguppställning, Danmark

Petersen
Arnth – Sörensen – Nielsen – Sevecke – Thögersen
Christiansen – Veje – Holmgaard
Nadim – Harder

Trolig laguppställning, Sverige

Lindal
Glas – Fischer – Sembrant – Eriksson
Rubensson – Seger – Asllani
Jakobsson – Blackstenius – Schough

Vinnaren av matchen klar för VM

Ikväll spelar våra svenska landslagsdamer bortamatch mot Danmark i VM-kvalet. Vinnaren av matchen är klart för VM 2019 i Frankrike.

Sverige kommer till matchen efter att ha gjort ett mycket starkt kval. 6 vinster av 7 möjliga innebär att Sverige har förstaplatsen inför den avslutande VM-kvalmatchen. Plats 1 i kvalspelet innebär direktavancemang till VM 2019, medan andraplatsen gör att man får spela playoff.

Danmark är med sina 16 pinnar 2 poäng bakom Sverige men 6 före Ukraina på tredjeplatsen. Fallet är alltså sådant att det vi får se idag är en ren och skär gruppfinal, där vinnaren går till VM och förloraren får spela playoff. Slutar matchen oavgjort vinner Sverige naturligtvis gruppen.

Speltips

När dessa två lag möttes i våras vann Sverige med 3–0, men då avgjordes dessvärre inte matchen på planen. Efter tvister mellan om kollektivavtalet mellan de danska spelarna och DBU (danska fotbollsförbundet) lämnade Danmarks landslag walk-over, och Sverige tilldelades därmed en seger med 3–0. Mycket kaos inom dansk fotboll på sista tiden, herrarna har ju efter oenigheter nyss tvingats skicka iväg ett futsal-lag att spela i Nations League (!).

Hur som helst har de danska damerna gjort mycket bra resultat i de matcher laget väl har spelat. Man har resultatraden 5-1-1, där förlusten alltså kom efter lagets walk-over mot Sverige.

Vi måste ändå gå för Sverige i denna match. Det svenska landslaget innehåller fler stjärnor och svenskorna ligger dessutom högre upp än danskorna på FIFA-rankingen, plats 11 jämfört med plats 13.

Vi ska dock passa oss från att spela den raka 2:an med tanke på att X räcker för svensk förstaplats och avancemang till VM. Vi spelar därför ”Sverige att vinna – insatsen tillbaka vid oavgjort” till 2 gånger pengarna.

  • Tips: Sverige vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 2.00, Bet365

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se