Jiloan Hamad intressant för Fenerbahce.
NYHETER

Enligt uppgifter från Turkiet är både Fenerbahçe och Kasımpaşa intresserade av Jiloan Hamad.

Klubblös sedan kontraktet med Hammarby löpt ut

Jiloan Hamad valde våren 2017 att återvända till Allsvenskan, efter en utlandskarriär som på grund av skador och tränarbyten inte blev vad den kunnat bli. Den tekniske mittfältaren kritade för Hammarby – ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år – men var hela tiden tydlig med att han inte återvände till Sverige för att varva ned.

Nu har Hamad gjort två år i Sverige och hans kontrakt med Hammarby har gått ut. Möjligheten till att han stannar kvar i ”Bajen” finns fortfarande, men Hamad är först och främst ute efter en övergång till något lag som är ett stort steg uppåt i karriären eller till en kluddadress där han kan säkra ekonomin.

Hamad gästade Yrkespodden i slutet av december, sade han följande om varifrån han har fått ”konkret intresse”:

– Det är turkiska klubbar, det är klubbar utomlands, det är klubbar i Mellanöstern. Jag har redan tackat nej till ett bud i Mellanöstern som har varit ett bra bud men som jag känner inte var tillräckligt för att jag skulle gå dit. Klubbar i Polen, Tjeckien, Bulgarien, toppklubbar som spelar Europafotboll. Det är sånt som kommer just nu.

Fenerbahçe och Kasımpaşa intresserade

Enligt Gökmen Özcan, journalist på en av Turkiets största sporttidningar, Fanatik, är Fenerbahce och Kasimpasa de turkiska klubbar som slåss om Jiloan Hamad. Gökmen Özcan skriver på sin Twitter att de två klubbarna båda är intresserade av att värva yttermittfältaren. Tweeten skrevs redan för två veckor sedan, men det är mycket troligt att klubbarnas intresse kvarstår då Hamad nyligen medgivit att han har intresse från Turkiet. Imorgon, 4 januari, öppnar januari månads transferfönster i Turkiet, och det är då spelarjakten drar igång på riktigt.

Historiskt starka Fenerbahçe är just nu inne i en oerhört tung tid, och ligger näst sist (!) i turkiska Süper Lig. Kasımpaşa däremot går mycket starkt och ligger på fjärde plats, på samma poäng som ligatvåan Trabzonspor.

Sportal har försökt nå Jiloan Hamad för en kommentar, men utan framgång.

Bildkredit till Rolandhino1

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se