AIK - Ararat-Armenia
NYHETER

Hitta live stream till AIK - Ararat-Armenia.

Streama AIK – Ararat-Armenia

För att streama AIK – Ararat-Armenia behöver du ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som sitter på rättigheterna att visa matchen direktsänt i Sverige. Skapa ditt konto och välj ett sportabonnemang, så kan du se matchen via live stream.

Det är möjligt att titta på AIK – Ararat-Armenia stream från valfri plattform. Du kan titta på kvalmatchen till Champions League från mobil, dator eller surfplatta. Därifrån går det att koppla livesändningen till TV om du känner för det.

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Köp ett sportabonnemang
  • 3. Titta på AIK – Ararat-Armenia via live stream (avspark 19:00 onsdag 17 juli)

Det första kvalmötet mellan Ararat och AIK gick att streama på Bet365, men förutsättningarna har dessvärre ändrats inför returen.

Titta på AIK – Ararat-Armenia på TV

Det är dessvärre ingen, inte en enda, TV-kanal som visar AIK – Ararat-Armenia. Därför är det lite lurt för dig som vill kolla via parabol eller antenn till din TV-box.

Men som vi redan skrivit går det att se matchen från vilken enhet du vill på Viaplay, och tittar du på fotboll från till exempel din dator går det som ni kanske redan vet att koppla skärmen till TV-skärmen, såvida du har till exempel en HDMI-kabel.

Inför matchen

Första mötet mellan AIK och Ararat-Armenia slutade 2-1 till Ararat, mycket på grund av att AIK fick en katastrofal start på matchen. Ordinarie högerwingbacken Daniel Sundgren vägrade att spela på grund av att han i så fall skulle bli ”cup-tied” inför sin övergång till Aris. Istället för Sundgren tvingades AIK att kasta in Robert Lundström, som efter en korsbandsskada inte gjort en match från start på 1 år.

Nog syntes det att Lundström var ringrostig. Efter 2 minuter orsakade han en straff som Ararat gjorde mål på, och efter 13 minuter blev han utvisad. Vi får se vem de slänger in i hetluften istället.

Matchen spelas på Friends Arena, och det har talats om en riktigt låg väntad publiksiffra där bara 7 000 biljetter var sålda dagen innan matchen. Vi får hoppas att några biljetter fler säljs under matchdagen, så att AIK kan visa upp svensk fotboll och dess läktarkultur från sin bästa sida för Europa i allmänhet och Armenien i synnerhet.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se