NYHETER

Janne Andersson har nu presenterat truppen till Nations League-matcherna mot Turkiet och Ryssland, där Jakob Johansson är tillbaka. Se truppen här!

Idag har Janne Andersson tagit ut sin trupp som ska möta Turkiet och Ryssland i Nations League. Bland annat är Robin Quaison tillbaka efter skadan som stoppade honom från förra truppen, men Mikael Ishak är fortfarande skadad. Dessutom saknas Emil Forsberg, och Pontus Jansson tvingades lämna återbud på grund av en fotskada.

Utanför truppen är bland annat Ken Sema, Kristoffer Peterson, Sam Larsson och Sebastian Andersson. För dig som vill se matchen mot Turkiet, kan du här läsa om hur du gör för att streama Turkiet - Sverige.

Se fullständiga truppen här:

Målvakter

Karl-Johan Johnsson, Guingamp

Robin Olsen. Roma

Kristoffer Nordfeldt, Swansea

Backar

Ludde Augustinsson, Werder Bremen

Andreas Granqvist, Helsingborg

Filip Helander, Bologna

Emil Krafth, Amiens

Mikael Lustig, Celtic

Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United

Martin Olsson, Swansea

Mittfältare

Viktor Claesson, Krasnodar

Jimmy Durmaz, Toulouse

Albin Ekdal, Sampdoria

Oscar Hiljemark, Genoa

Jakob Johansson, Rennes

Kristoffer Olsson, AIK

Sebastian Larsson, AIK

Marcus Rohdén, Crotone

Gustav Svensson, Seattle Sounders

Mattias Svanberg, Bologna

Forwards

John Guidetti, Alavés

Marcus Berg, Al Ain

Isaac Kiese Thelin, Bayer Leverkusen

Robin Quaison, Mainz 05

Fotnot: I den först uttagna truppen var Pontus Jansson med, men han skadade foten och tvingades lämna återbud. Istället passade Janne Andersson på att kalla in Mattias Svanberg, som därmed fick den sista platsen.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.5

100% upp till 1000KR + 50 Freespins

4. CoolBet

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Sätt in 100 kr - Få 600 kr

5. 888 Sport
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se