NYHETER

Hitta din live stream till Sveriges viktiga U21-EM-kvalmatch mot Ungern under kvällen!

Streama Sverige U21 – Ungern U21

Sverige ställs emot Ungern fredag 7 september, i en match med avspark 18:30. Matchen går att streama på CMore, då det är den tjänst som äger rättigheterna att visa matcher från U21-EM.

För att streama Sverige – Ungern måste du ha kontot C More Mycket Sport, vilket kostar dig 199 kronor per månad. Inte men fortfarande ett mycket bra pris. Du kan också välja att köpa en matchbiljett, vilken låser upp just den här matchen så att du kan se Sverige – Ungern. Det kostar dig 99 kronor i en engångskostnad, men du får dessvärre inte tillgång till resten av CMores utbud som annars innebär att du kan se fotboll online från Allsvenskan, Nations League, träningslandskamper med mera.

Men tillbaka till er som vill titta på Sverige – Ungern direkt. Redan klockan 18:00 startar sändningen, då med studio och försnack till matchen. 18:30 går avsparken igång, och Jesper Hussfelt (kommentator) och Anders Andersson (expertkommentator) tar er igenom matchen.

Det går att titta från vilken plattform som helst, dator, mobil, surfplatta med mera.

  • 1. Gå till CMore och skapa konto
  • 2. Välj abonnemanget C More Mycket Sport, eller köp en matchbiljett till att se Sverige U21 - Ungern U21
  • 3. Titta på Sverige U21 - Ungern U21 live stream!

Se Sverige – Ungern U21 på TV

Det går även att titta på Sverige – Ungern på TV, men en förenklande faktor är i så fall att du har kanalen TV12, då de sänder matchen. Har du inte kanalen i ditt hem finns det en annan väg att gå för att ändå titta på matchen på din stora TV-skärm.

Från ditt CMore-konto går det att koppla sändningen till din TV på många olika sätt. Använd en Chromecast, Apple TV eller om du har en Smart-TV fungerar det lika bra. Då kan du koppla din mobil eller dator vad det nu är du har och titta på Tv:n. Har du inget av de tre sakerna vi nyss nämnde kan du använda en HDMI-kabel, det går också jättebra.

Inför matchen

Matchen mellan Sverige och Ungern är av oerhört stor vikt för utgången av kvalet till U21-EM. Sverige slåss med Belgien om förstaplatsen och måste vinna här för att inte riskera att halka efter. Mycket mer inför matchen finner ni i vår artikel med speltips inför Sverige – Ungern U21.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se