NYHETER

Sverige möter Turkiet i kval till U21-EM. Här guidar vi dig till hur du hittar din live stream till matchen.

Streama Sverige U21 – Turkiet U21

Tisdag kväll 11 september 2018 är en bra dag, då Sverige spelar sin näst sista match i kvalet till U21 EM 2019. Många kommer att vara på plats på Olympia i Helsingborg för att se matchen live, men kan eller vill du inte ta dig till arenan för att titta på Sverige – Turkiet (U21), då ska du veta att du kan se den på annat håll.

Att streama Sverige U21 – Turkiet U21 live är enkelt. Allt du behöver ordna är ett konto på CMore, och när det väl är fixat och klart är det bara att luta dig tillbaka i Tv-soffan och kolla på matchen. Det billigaste abonnemanget som visar matchen är C More Mycket Sport, vilket kostar dig 199 kronor i månaden (ingen bindningstid). 

Ett CMore-konto kan du dessutom dela med en vän, och på så sätt endast betala halva kostnaden. Det går att titta på fotboll eller annat från två konton samtidigt.

Förutom att se U21-matchen Sverige – Turkiet online kan du titta på mycket annan fotboll med CMore Mycket Sport. Du kan bland annat titta på Allsvenskan, Superettan och Nations League.

Redan 18:00 startar sändningen till Sverige – Turkiet, och själva matchen går av stapeln 18:30.

  • 1. Gå till CMore och skapa ditt konto
  • 2. Välj abonnemanget C More Mycket Sport (199 kr/mån) eller C More All Sport (449 kr/mån)
  • 3. Titta på Sverige - Turkiet (U21) live!

Du kan även läsa mer om hur du kan få möjlighet att streama matcher i Nations League. Klicka på länken och läs mer. 

Se Sverige – Turkiet på TV

De flesta behöver inte ens ordna ett CMore-konto för att se Sverige U21 – Turkiet U21. Den Tv-kanal som sänder matchen är TV12, vilket är en kanal de flesta har i sitt hem.

Likt på CMore börjar sändningen klockan 18:00 här, och man kan se den studion med spännande försnack som också finns på CMore. Efter en spännande och givande studio kan du se matchen, som kommenteras av Patrik Westberg och Jon Persson.

Är det så att du saknar kanalen TV12, men verkligen vill titta på matchen på TV, går det faktiskt att lösa. Med en Chromecast, Apple TV, Smart-TV eller HDMI-kabel kan du utan problem och krångel koppla matchen från dator/mobil/surfplatta till TV.

Inför matchen

Sverige har skaffat sig ett alldeles utomordentligt utgångsläge i kvalet till U21-EM 2019 i Italien & San Marino. Med två återstående matcher leder Sverige gruppen tillsammans med Belgien, och gruppvinnaren kvalificerar sig till mästerskapet medan tvåan eventuellt får spela playoff (de 4 bästa 2:orna från de 9 grupperna går till playoff).

Sverige kommer till matchen utan anfallsstjärnan Carlos Strandberg, som dras med skadeproblem. Vi väntar oss samma startelva som i matchen mot Ungern i fredags, och i så fall får vi alltså se bland annat Oscar Linnér, Mattias Svanberg och Joel Asoro.

Fortsätter våra U21-spelare att leverera bra resultat kanske de får spela med de stora grabbarna som Sebastian Larsson och Mikael Lustig uppe i a-landslaget.

Här kan du läsa vår införrapport & speltips till Sverige U21 - Turkiet U21.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se