norway sweden live streaming
NYHETER

Se EM-kvalsmatchen mellan Norge - Sverige live på nätet eller direkt på din TV.

Norge - Sverige stream

För att direkt kunna streama Norge – Sverige live så krävs det först och främst att du känner till vilken sida som kommer att visa mtchen. Inne hos Cmore så kommer du kunna se alla live streams från EM-kvalet 2020.

För att kunna få tillgång till alla sändningar som finns hos Cmore så krävs det att du har ett konto. Det är helt gratis att skapa detta konto, och under två veckor så kommer det vara gratis att testa på deras standard utbud av kanler. Det innebär att du kommer kunna streama Sverige – Norge gratis (for free). Detta enbart om du inte tidigare har ett konto hos Cmore och redan använt deras gratis erbjudande.

Det finns dessvärre inga andra knep för att kunna se Norge – Sverige stream online. Det är nämligen Cmore som har ensamrätt att erbjuder live streaming inför Sveriges alla matcher i EM-kvalet. Så även den som spelas mot Norge.

Du kan räkna med att du får en förstaklassig fotboll live stream inne hos Cmore. Du kommer kunna se matchen i full HD, samt med svenska kommentatorer. Som om det inte vore nog så kommer din Norge - Sverige live stream även kunna bjuda på lite expertsnack. Både inför och efter matchen.

Här nedanför så ger vi dig alla stegen som krävs för att just du ska kunna se Norge – Sverige live stream på nätet.

  • Skapa ett konto hos Cmore Sport
  • Använd gratis erbjudande i två veckor
  • Hitta din match
  • Streama Norge – Sverige gratis

Här kan du se highligts från senaste matchen som Sverige spelade mot Norge!

Sänd på TV

Självklart så kommer du kunna se Norge – Sverige på TV. Den kanal som kommer att visa matchen live den 26 mars är ingen mindre än TV4. Detta är något som är väldigt positivt för många i Sverige som redan har denna TV-kanal i sitt utbud.

Det finns ingen annan kanal utöver TV4 som kommer att visa matchen. Därför är det just denna kanal som hjälper dig med att sända Norge – Sverige på TV.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: 20:00
  • Matchstart: 26 mars, 20:45
Nr Lag S V O F GM IM MS P
1  Spanien 1 1 0 0 2 1 +1 3
2  Sverige 1 1 0 0 2 1 +1 3
3  Malta 1 1 0 0 2 1 +1 3
4  Rumänien 1 0 0 1 1 2 −1 0
5  Norge 1 0 0 1 1 2 −1 0
6  Färöarna 1 0 0 1 1 2 −1 0

Inför matchen

Sverige har ett problem gällande både avhopp av spelare och skador. Just nu är listan av avhoppande spelare ganska lång, och vi är inte säker på vilka spelare som kommer finnas med i startelvan.

Albin Ekdal och Mikael Lustig är två spelare som det just nu finns ett frågetecken till. Däremot tror Janne Andersson att Albin Ekdal kommer vara spelklar lägligt tills matchen mor Norge. Dessutom lämnade Emil Forsberg landslagsamling strax efter matchen mot Rumänien. Då med en känning i sin ljumske.

Victor Nilsson Lindelöf är också en svensk nyckelspelare som vi inte kommer ha med mot Norge. Han valde att tacka nej till landslaget pga personliga skäl.

En försvagat svenskt landslag mot ett defensivt Norge med Lagerbäck i ledningen kommer att göra matchen mycket spännande och jämn. För att försöka reda ut hur vi kommer tippa matchen så har vi gjort ett Norge – Sverige speltips & odds. Där kan du läsa om vilka odds som vi kommer spela på inför matchen i EM-kvalet 2020.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se