Fotbollen ligger i gräset.
NYHETER

Läs allt om hur du gör för att se Sverige - Island via live stream, i en artikel som avslutas med en liten införrapport till fotbollsmatchen.

  • Match: Sverige - Island, träningslandskamp i fotboll
  • Datum & tid: Fredag 11 januari, 17:45 (19:45 lokal tid)
  • Plats: Doha, Qatar
  • Stream: CMore

Streama Sverige – Island live

För att streama Sverige – Island live på nätet måste du ha ett konto på CMore, då det är den tjänst som visar denna fotbollsmatch online. Om du skapar ett konto på CMore och väljer abonnemang kan du se matchen direktsänd, och därtill försnack, halvtidssnack och dessutom eftersnack.

Kontot du behöver skaffa är CMore Mycket Sport, vilket kostar 199 kronor i månaden och även ger dig tillgång till att se Allsvenskan när den snart drar igång. Annars går det också att på CMore köpa en matchbiljett för att just se Sverige – Island, vilket kostar 149 kronor.

Inne på CMore kan du kolla på din match från vilken plattform som helst. CMore har en app som går att ladda ned till mobil eller surfplatta och givetvis går det även bra att se din live stream direkt från din dator. TV går också bra, om du har en HDMI-kabel, Apple TV, Chromecast eller Samsung Smart-TV.

Titta på Sverige – Island på TV

Om du helst vill titta på Sverige – Island på TV ska du känna till att TV12 är den kanal som sänder matchen direkt. Där visas matchen, och du får som vanligt ta del av studio och duktiga kommentatorer före, under och efter match – precis som om du streamar från CMore.

Kom ihåg att om du saknar TV12 kan du ändå se Sverige – Island på TV. Sätt igång matchen från exempelvis datorn och koppla till din TV med en HDMI-kabel!

För dig som istället är ute efter att spela pengar på fotboll kan det kanske vara intressant att läsa om oddsbonusar eller Swish på bettingsidor.

Inför matchen

Sveriges fotbollslandslag spelade under tisdagskvällen sin första match i januariturnén, då det tyvärr blev förlust mot Finland med 0-1. Finland kom dock till matchen med en ganska stor andel ordinarie spelare, medan Sverige i princip bara har ungtuppar och andrahandsval med i truppen.

Janne Andersson kommer att mönstra en helt ny elva jämfört med senast, och på fredagskvällen får vi bland annat se Jonathan Levi, Muamer Tankovic och Alexander Fransson visa upp sig. 

Island har fortfarande inte vunnit någon match sedan Erik Hamrén tog över. Fyra förluster och två kryss har det blivit, där det första oavgjorda resultatet kom mot Frankrike. Även om laget kunde vara stolta över att spela oavgjort mot fransmännen var det svårt att vara glada efteråt, med tanke på att laget tappade en 2-0-ledning till 2-2 under matchens avslutande 5 minuter.

Islands andra oavgjorda match kom mot Qatar i slutet av november, också 2-2.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
3. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

4. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

5. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

6. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se