NYHETER

Allt inför Schweiz - Island.

Streama Schweiz – Island

För att titta på Schweiz – Island behöver du ett konto på CMore, då Nations League visas på CMore. Förutom att streama Schweiz – Island kan du alltså se alla matcher från Nations League.

Det är möjligt att kolla på matchen från valfri plattform. Såväl dator, mobil som surfplatta går att använda. Du kan dessutom koppla matchen till din TV-skärm och därmed titta på matchen på TV.

Du tittar på Schweiz – Island med hög bildkvalitet, och kan alltså njuta av att se Erik Hamréns halsduk och charmiga leende i hög upplösning.

  • Match: Schweiz - Island, Nations League
  • Datum & tid: Torsdag 5 september 20:45
  • Stream: CMore

Premiär i Nations League

Schweiz och Island spelar sina första matcher i Nations League, när lagen möts på AFG Arena i St. Gallen.

Schweiz kommer från ett relativt bra världsmästerskap, där nationens äventyr tog slut efter att Sverige blivit för svårt i åttondelsfinalen. Bland de största stjärnorna i laget har vi nye Liverpoolspelaren Xherdan Shaqiri samt Arsenals Granit Xhaka och Stephan Lichtsteiner.

Island inledde VM 2018 med att kryssa mot Argentina, men därefter blev det förlust både mot Nigeria och Kroatien och sedermera uttåg ur gruppen.

Erik Hamrén ny tränare för Island

Under sommaren kom det uppgifter om att Erik Hamrén var aktuell att ta över Rosengård, men det blev ingenting av det. I början av augusti blev det istället offentliggjort att Erik Hamrén tagit över Island. Han ersatte därmed Heimir Hallgrímsson som lämnade sitt uppdrag efter VM i somras.

Hamrén skrev på ett kontrakt som gäller över EM 2020, givetvis med huvudmålet att kvalificera landet till Europamästerskapet. Ett uppdrag som inte är alltför enkelt, då deltagandet i EM 2016 faktiskt var det första stora internationella mästerskapet någonsin för Island.

Speltips

Vi tror dessvärre att Island får det svårt här. Detta är Hamréns första landskamp med nationen, och det är sällan bitarna faller på plats omedelbart.

Samtidigt är Schweiz ett oerhört starkt landslag med spetsspelare, som har spelare i bättre klubblag än Island på i princip varje position.

Vi spelar den raka 1:an här, till oddset 1.66.

  • TIPS: Schweiz vinner, 1.66 Bet365

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se