NYHETER

Läs mer om hur du kan titta på Malmö FF i Europa League när de ställs emot norska Sarpsborg 08. 

 • Datum: Den 8/11, kl. 18:55
 • Arena: Stadion, Malmö 
 • Speltips: Malmö FF vinner (1.61)Odds från bet365, Den 8/11, kl. 10:15.

Se Malmö - Sarpsborg stream

Om du vill kunna streama Malmö - Sarpsborg så finns det inga lagliga och seriösa sidor som du kan använda dig av. Istället så rekommenderar vi dig att ta dig till den sida som under hela Europa League valt att sända matcherna online.

Vi tycker helt klart att DPlay Player är en bra tjänst för dig som vill se fotboll från Europa League. De har alltid bra sändningar som även är möjliga att nå med hjälp av din mobil eller din iPad. Vilket innebär en större frihet för dig som vill kunna se Malmö - Sarpsborg stream under den 8 november.

Här nedan kommer de steg som du behöver ta dig igenom för att se matcher i Europa League.

 • Klicka dig till Dplay
 • Registrera dig
 • Köp abonnemang (79 kr/mån)
 • Hitta din fotbollsmatch
 • Streama Malmö FF - Sarpsborg 08
Nr Lag S V O F GM IM MS P
1  Genk 3 2 0 1 7 5 +2 6
2  Malmö FF 3 1 1 1 3 3 0 4
3  Sarpsborg 08 3 1 1 1 5 5 0 4
4  Beşiktaş 3 1 0 2 5 7 −2 3

Vilken TV-kanal sänder matchen?

För dig som är mer bekväm i att se Malmö - Sarpsborg på TV så har vi även tips på vilken TV-kanal som sänder matchen. Det är ingen mindre än Kanal 9 som kommer stå för att sändningen.

Det innebär att det är många i Sverige som direkt kan sända Malmö - Sarpsborg direktsänt på TV. Kanal 9 är nämligen en kanal som många i Sverige har tillgång till.

Skulle inte just du ha tillgång till Kanal 9 så rekommenderas du att ta hjälp av den tjänst som hjälper dig med ditt TV-paket. Där kommer de garanterat kunna hjälpa dig med att kunna se Europa League på din TV.

Sändningen kommer att starta drygt en timme innan matchen mellan Sarpsborg och Malmö ska starta. Detta för att ge plats för en studio som tar dig med inför förutsättningarna i matchen vi har att vänta.

 • TV-kanal: Kanal 9
 • Sändningstart: 18:00
 • Matchstart: 18:55

Här ovan ser vi Malmö FFs Andreas Vindheim som talar ut efter senaste matchen mellan Sarpsborg 08 - Malmö FF. Matchen slutade 1-1 efter fulltid. 

Inför matchen

När Malmö FF nu kommer att ta emot norska Sarpsborg 08 på sin hemmaarena är det lite vinna eller försvinna som gäller. Både Sarpsborg och Malmö vet att det krävs en seger för att ha en rimlig chans att gå vidare till finalspelet. 

Därför kommer vi mest troligt se två lag som kommer gå för seger i matchen. Här tror vi att den skånska publiken kommer spela en mycket stor roll. Vi känner till att Malmö FF är som allra bäst när de spelar på hemmaplan inför ett fullsatt, eller nästan fullsatt läktare. Vilket vi räknar med att vi kommer få se under den 8/11. 

Malmö FFs tränare Uwe Rösler har uttalat sig om att det är en mycket viktig match man står inför. Ett avancemang till finalspelet i Europa League är något som man kanske inte riktigt räknat med. Det kan även vara viktigt för deras stora stjärnspelare Markus Rosenberg som eventuellt kommer sluta sin karriär om Malmö FF åker ur Europa League innan ett nytt kontrakt finns på bordet.

Dessutom är det Malmö FF som är favoriter till att vinna matchen. Spelbolagen online har valt att sätta oddset runt 1.61 för att Malmö FF ska vinna matchen. Oddset för att Sarpsborg 08 istället ska vinna matchen ligger mellan 5.00-7.00. 

Oavsett vem som är favorit eller inte så kommer det bli en mycket intressant match som kommer utspelas på Stadion i Malmö. 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.5

100% upp till 1000KR + 50 Freespins

4. CoolBet

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Sätt in 100 kr - Få 600 kr

5. 888 Sport
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se