Malmö FF - Zrinjski Mostar
NYHETER

Se hur du gör för att titta på Zrinjski Mostar - Malmö FF via live stream på nätet.

Streama Zrinjski Mostar – Malmö

För att streama Zrinjski Mostar – Malmö FF är det Viaplay som är tjänsten du behöver. Där visas matchen live, och med ett konto på sajten kan du kolla på denna match i Europa League-kvalet direktsänt men även pausa och spola tillbaka om du känner för det.

Förutom att ha ett konto behöver du även ett sportabonnemang, vilket går på 399 kronor per månad. Det kanske låter som en hög summa, men om du delar på kontot med en vän (man kan titta på två strömmar samtidigt) är du plötsligt nere på blott 200 spänn i månaden.

Det går att titta på din Malmö FF – Zrinjski Mostar live stream från vilken enhet du vill. Se matchen från mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa ett konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Zrinjski Mostar – Malmö FF via live stream (avspark 19:00 torsdag 15 augusti)

I denna artikel finner ni information om hur ni gör för att streama Europa League, det vill säga själva slutspelet, live. Ett annat svenskt lag kvalspelar också till Europa League ikväll, nämligen de regerande mästarna. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama FC Sheriff - AIK, och på följande länk hitar ni  Hapoel Be'er Sheva - IFK Norrköping live stream.

Titta på Zrinjski Mostar – Malmö FF på TV

Det är givetvis bra att se fotboll via live streaming, men de flesta kan nog skriva under på att det de föredrar i första hand är att se aktuell match på TV. Dock är det så att det inte går att titta på Malmö FF – Zrinjski Mostar på TV, åtminstone inte via vanlig TV-box i Sverige. Det är nämligen ingen svensk kanal som sänder matchen. Detsamma som gällde match 1 gäller match 2 – den visas inte på svensk TV.

Men det finns ett annat sätt att titta på matchen på TV. Du kan nämligen koppla din Zrinjski Mostar – Malmö live stream till din TV. För att göra så är det ett stort plus om du sitter inne på en HDMI-kabel eller varför inte en Chromecast.

  • TV-kanal: Ingen svensk kanal sänder matchen
  • Avspark: 19:00

Inför matchen

Det skall sägas Malmö FF hade en del tur med denna lottning. Zrinjski Mostar skrällde nämligen i den andra kvalrundan och slog ut FC Utrecht, som på papperet har ett klart starkare lag än Zrinjski Mostar. Men Malmö tackar och tar emot. Matchen som spelades hemma i Malmö slutade 3-0 till MFF, och nu ska det väldigt mycket till för att Malmö ska tappa detta i returmatchen i Bosnien och Hercegovina.

Ligan i Bosnien & Hercegovina är rankad på plats 40 i Europa, medan Allsvenskan är på plats 22. En hel del skillnad med andra ord, och Malmö gällde redan inför dubbelmötet som klara favoriter trots lagets knackiga formkurva. Efter 3-0 i match 1 har knappast favoritskapet skiftat.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se