NYHETER

Se hur & vart du kan se matchen som spelas mellan Liverpool - Chelsea i engelska ligacupen!

Se Liverpool – Chelsea live

Du kommer utan problem kunna streama Liverpool – Chelsea inne hos bet365. Denna sida visar ungefär 300 000 sportevents. Där kommer du bl.a. kunna se flera av de matcher som spelas i engelska ligacupen 2018/19.

Det är därför som du bör ta hjälp av denna sida för att kunna se Liverpool – Chelsea live på nätet.

Du behöver därför skapa ett konto. Det är första steget för att sedan kunna se fotboll från bl.a. Engelska ligacupen, La Liga, Serie A och mycket annat.

Vi tycker helt klart det är smart att skapa ett konto inne hos bet365. Detta är en fribiljett till att både kunna spela på betting, men även kunna streama fotbollsmatcher, eller andra sportevents.

Här nedan samlar vi de stegen som du ska ta dig genom för att kunna sända Liverpool – Chelsea live stream under kvällen den 26/9.

  • Ta dig vidare till bet365
  • Registera ett konto
  • Sätt in minst 50 kr att betta med
  • Gå till din match
  • Titta på Liverpool – Chelsea live

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Notera gärna att du kan använda bet365 för att streama sport på den enhet som du anser passar bäst. Det innebär att du kan titta på Liverpool – Chelsea i mobil, iPad eller dator. Det är dessvärre inte möjligt att se Premier League streams inne hios bet365. 

TV

Att se engelska ligacupen (EFL cupen) på TV är dessvärre inte möjligt i Sverige. Detta med anledning att ingen TV-kanal har rättigheter att visa matcherna.

Därför är du som svensk i Sverige mer eller mindre tvungen att använda dig av live streaming för att kunna se matchen mellan Liverpool FC och Chelsea.

Macther som spelas i den engelska cupen kommer eventuellt sändas på TV när matcherna blir mer intressanta. Med andra ord längre in i turneringen.

lfc vs chelsea

Om matchen

Detta är minst sagt två lag som är klassiska i England. Dessa två fotbollsklubbar har många gånger spelat mot varandra. Inte minst i samband med Premier League.

Båda lagen vill självklart spela hem vinsten i EFL Cup. Detta för att sedan kunna avancera vidare till nästa steg. Därmed att man kommer närmare den mycket eftertraktade finalen engelska cupen.

Lagen kommer med stor sannolikhet att spela med så bra trupper som är möjligt, trots att det är en mindre match än i Premier League.

Vi tror därför att det finns goda chanser att kunna se en bra match genom att använda sig av streaming på nätet.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se