NYHETER

Danmark möter Wales i Nations League på söndag, och äntligen har man sin riktiga landslagstrupp att tillgå. Läs allt inför matchen, införrapport med stream och speltips.

Streama Danmark - Wales

Många kommer att vilja titta på Danmark – Wales, då världsstjärnor som Christian Eriksen och Gareth Bale springer ut på planen för att underhålla publiken. Det finns ett väldigt bra och enkelt sätt att streama matchen live.

För att streama Danmark – Wales behöver du ett konto på CMore, då det är de som visar matchen direkt. Sändningen får du tillgång till med ett CMore-konto, vilket dessvärre inte är helt .

Det kostar dig 199 kronor i månaden för att få ett CMore-konto där du kan se alla matcher från Nations League live, eller 99 kronor i engångskostnad för en matchbiljett till att se just denna match.

  • Match: Danmark - Wales, Nations League
  • Datum & tid: Söndag 9 september 18:00
  • Arena: Parken, Köpenhamn
  • Stream: CMore

Schweiz - Island live stream

Italien - Polen stream

Titta på England - Spanien

Se Sverige - Ungern (kval U21-EM)

Trolig laguppställning, Danmark

Schemichel
Dalsgaard – Kjaer – Jörgensen – Knudsen
Christensen – Delaney – Eriksen
Poulsen – Cornelius – Sisto

Skador: -
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, Wales

Hennessey
Roberts – Williams – Mepham – B. Davies
Allen – Ampadu
Brooks – Ramsey – Lawrence
Bale

Skador: Harry Wilson (tveksam)
Avstängningar: -

Danmark har äntligen fått ihop en trupp

Vilket vi redan har skrivit om, drabbades Danmark av stort kaos inför träningsmatchen mot Slovakien. En konflikt mellan spelare och förbund innebar att Danmark tvingades ta ut en landslagstrupp bestående av futsal– och Division 3-spelare, de ”riktiga” spelarna gick ut i strejk.

Det såg länge ut som att konflikten även skulle drabba Nations League–matchen mot Wales denna helg, men igår torsdag bekräftades det att Danmark kunde kalla in sina ordinarie landslagsspelare. Det betonades dock att oenigheterna inte är lösta, men att spelarna gått med på att spela ändå. Fortsättning lär alltså följa.

Oavsett är det knappast några optimala förberedelser som det danska landslaget fått till denna match. Samtidigt som Danmark haft kaos har helgens motståndare Wales övertygande besegrat Irland med 4–1.

Speltips

Vi tycker egentligen att Danmark är ett bättre lag än Wales, men kaoset kring landslaget gör oss lite oroliga och försiktiga.

Vi tror att det kommer att bli mål åt båda håll. Wales offensiv är bättre än deras defensiv, med spelare som Gareth Bale och Aaron Ramsey som attackerar. Walesarna vann dessutom med 4–1 mot Irland häromdagen.

Samtidigt har vi svårt att se att Danmark lämnar denna hemmamatch utan att göra något mål. Vi spelar BLGM – ja (båda lagen gör mål – ja) till det goda oddset 2.00 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Båda lagen gör mål - ja
  • Odds: 2.00, Bet365

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se