Snöboll hos Coolbet.
NYHETER

Var med och tävla om stora pengar i Coolbets Snöbollskampanj!

Coolbet har nyligen dragit igång en tävling som de kallar för ”Snowball”. ”Snöbollsspel” är en någorlunda känd bettingmetod som går ut på att du hela tiden dubblar (minst) din insats, och vanligen på odds som är 2 gånger pengarna.

Det går till som så att du till exempel lägger 50 kronor på ett spel med 2 i odds. Går spelet in får du 100 kronor tillbaka. Nästa dag kan du lägger du dessa 100 kronor på ett annat spel med 2 i odds. Dag tre har du sedan 200 kronor att lägga, och så vidare. På det här sättet kan man snabbt komma upp i höga vinster, men det gäller också att lyckas sluta innan man tagit det för långt och förlorar. I den kampanj som Coolbet startat ska du "hålla ut" i 7 dagar, och sedan plocka hem din storvinst.

Coolbets snöbollsspel går alltså ut på att du ska hålla snöbollen igång i en vecka. Med start på måndag varje vecka ska du lägga ett spel om dagen, och om du klarar det 7 dagar i rad utan att förlora får du – förutom dina vinster från spelen – ta del av en jackpott på 10 000 kronor! Alla som klarar det delar på jackpotten.

Om ingen klarar att få rätt måndag till söndag, då fylls jackpotten på till nästa vecka och landar då på 20 000 kronor istället! En rolig tävling med möjlighet till att dra in bra pengar!

  1. Gå in på Coolbet!
  2. Gå med i Snöbollskampanjen 
  3. Placera ditt första spel och börja tävla om 10 000 kronor!

Fyra gånger har någon klarat Coolbets Snowball

Coolbet har kört sin snöboll sedan i början av februari, och endast fyra gånger har någon klarat att rulla snöbollen hela vägen från måndag till söndag. Det krävs alltså stor skicklighet och tur för att löpa linan ut, men klarar man det kan man plocka in fina vinster.

Bland dessa tre tillfällen är det faktiskt en person, med förnamnet Tobias, som stått för två av vinsterna.

Topplista och Hall of Fame

Medan Snöbollen pågår kan du dag för dag följa hur många som är kvar i tävlingen, och som ännu inte åkt ut. Efter måndag denna vecka är det 47 namn kvar på listan, men för varje dag lär några elimineras.

Om du klarar det hamnar du med i deras Hall of Fame, där ditt användarnamn/alias skrivs upp.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se