aik vidare i svenska cupen 2019
NYHETER

Se sammanfattningar från helgens kvartsfinaler, samt vilka lag som gjort sig klara för semifinal i Svenska Cupen 2019. 

Helgens kvartsfinaler i Svenska Cupen

Det var totalt fyra matcher som spelades under helgen. Där två heta derbyn väntade. Ett i Stockholm, och ett i Göteborg.

Först ut var Göteborgsderbyt mellan BK Häcken och GAIS. Där rådde det egentligen aldrig något större tvivel om vilka som skulle vinna matchen. Redan innan halvtidspaus hade BK Häcken från Hisingen ryckt ifrån med 1-0, och spelade väldigt bra. I andra halvlek så utökade man sin ledning med 2-0, 3-0 och även 4-0. Därefter fick GAIS med sig ett tröstmål, men kom aldrig längre.

Senare under lördagen var det dasgs för Östers IF att ta emot AIK. Trots att publiken svek (publiksiffra: 2835 personer) så blev det en spännande match. Efter fulltid stod det 2-2 på resultattavlan. Ett resultat som AIK lyckades ändra till sin fördel genom att göra både 2-3 och 2-4 på övertid. Som förväntat gick AIK vidare.

På söndagen hade vi återigen två heta matcher i Svenska Cupen att se framemot. Först ut var ett derby i Stockholm mellan de arenadelande lagen Hammarby IF & Djurgårdens IF.

Det härliga och tuffa derbyt skulle visa sig vara allt annat än målrikt & fullt av målchanser. Det kändes i stora delar av matchen som lagen mest kände på varandra, och ingen valde att lägga i någon högre växel. När lagen gick till övertid så verkade mest som att båda lagen redan var inställda på den stundande straffläggningen. Djurgårdens IF tog sig vidare efter att man vunnit Stockholmsderbyt mot Hammarby IF på straffar.

Sista matchen som skulle fastställa semifinaler i Svenska Cupen var mellan AFC Eskilstuna – Halmstads BK på Tunavallen. Även denna matchen skulle kräva övertid för att skilja lagen åt. 1-1 stod det fram tills den 118 minuten av matchen. Då hittar Gustav Jarl målet och prickar in segermålet för AFC Eskilstuna.

Semifinaler – Lagen & matchstarter

Lagen som tagit sig vidare är nu AFC Eskilstuna, AIK, Djurgården och BK Häcken. En ganska stark uppsättning av lag som alla spelar i Allsvenskan 2019.

Här följer de semifinaler i Svenska Cupen 2019 som kommer att spela under den 17 mars:

  • 18:15 – 16/3: AIK – AFC Eskilstuna
  • 18:15 – 17/3: Djurgårdens IF – BK Häcken

Under veckan kommer vi uppdatera dig både med speltips inför semifinalerna i Svenska Cupen. Vi kommer även hjälpa dig att hitta live streams till Svenska Cupen som kommer att spela under nästa helg.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se