NYHETER

Nu ska den spanska Supercopa 2017 avgöras. Vilket av lagen kommer att stå som mästare efter detta dubbla El Clasico?

Det är dags för returmatch i den spanska Supercopa, och hög tid för ett nytt El Clasico. Här kommer vi att gå genom om hur du hittar en El Clasico live stream inför matchen mellan Real Madrid – FC Barcelona.

Att hitta en live stream inför El Clasico är inte speceillt svårt. Dessutom kommer det inte kosta dig speciellt mycket. Ute på nätet finns nämligen El Clasico stream att använda sig av. Perfekt för dig som vill se finalen i Supercopa mellan Real Madrid – FC Barcelona live & .

Fortsätt gärna läsa i vår artikel för att få mer information om live streams inför El Clasico. Här hittar du massor av hjälp som direkt tar dig till en sändning av matchen på dator, TV och mobil.

  • Avspark: Den 16 augusti, kl 23:00
  • Arena: Santiago Bernabeu
  • Visas hos: Dplay & Eurosport

Vart kan jag streama El Clasico?

Efter att ha gjort ett mindre dyk bland streamsidor som vanligtvis brukar sända live från El Clasico, så hittar vi till slut sidan som kommer att sända matchen.

Det kommer inte att vara en kombinerad betting- och streamingtjänst som sänder Real Madrid mot FC Barcelona ikväll.

Däremot så kommer du att kunna hitta matchen enkelt inne hos Eurosport eller Dplay. Då är det inte att streama El Clasico tänker du.

Jo, det är det faktiskt. Att använda sig av Eurosports eller Dplays fotboll live streams är möjligt. Detta om du inte tidigare har ett konto inne hos Dplay. Skapar du ett nytt konto hos dem så kan du ta del av ett erbjudade. Detta erbjudande kommer låta dig streama El Clasico , och ge dig 30 dagar att testa utbudet inne hos streamsidan.

Vi rekommenderar alla som vill se Real Madrid – FC Barcelona i spanska Supercopa att använda sig av detta erbjudande. Då kommer du inte bara kunna få en live stream från en stormatch, utan den kommer även vara för dig att kolla på.

Detta kommer vara den avgörande matchen som till slut kommer att leda till att ett av lagen tar hem titeln för Supercopa 2017 i Spanien.

Just nu har Real Madrid fördelen på sin sida. Då de tidigare slagit FC Barcelona med 3-1 i den första matchen i Supercopa. Frågan är om Real Madrid kan hålla sin ledning efter att 90 minuter har spelats.

Att vinna Supercopa är viktigt för att sätta skräck i sina huvudkonkurrenter inför alla matcher i La Liga.

cristiano ronaldo får rött kort supercopa 2017

Se Real Madrid & FC Barcelona i La Liga

Det är inte Dplay eller Eurosport som kommer att kunna hjälpa dig när det kommer till att streama La Liga. Skulle du vilja följa Real Madrid eller FC Barcelona i den spanska ligan, så finns det andra knep du kan använda dig av.

Det finns nämligen de sidor som du kan streama La Liga live & hos. Dessa sajter hittar du genom att klicka dig vidare på länken. Där hittar du massor av hjälp för att kunna följa fotbollen i Spanien direkt på din dator eller mobil.

Det är alldeles strax dags för La Liga att spelas igång. Det innebär att både Real Madrid och FC Barcelona snart har sina premiärmatcher. Se till att du är med från början!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se