NYHETER

Den svenske landslagsförsvararen Pontus Jansson har förlängt sitt kontrakt med Leeds United.

Jansson har varit en nyckelspelare hos Leeds sedan han anlände för ett år sedan. Nu har han förlängt sitt kontrakt med klubben.

Den gamle MFF:aren Pontus Jansson lämnade Sverige för att pröva på lyckan i Italien och Torino sommaren 2014. I Torino blev han aldrig någon regelbunden startspelare, och säsongen 2016-17 lånades han ut till Leeds United, med en köpoption som Championship-klubben kunde välja att utnyttja.

Med sin hårda inställning blev Pontus Jansson snabbt en publikfavorit i Leeds, och fansen har tillägnat honom en ramsa som bland annat lyder ”Pontus Jansson är magisk, han bär en magisk hatt, och om du kastar en tegelsten mot honom, då nickar han den j*veln tillbaka”.

Femårskontrakt

I februari i år valde Leeds att aktivera köpoptionen, och Pontus Jansson skrev då på ett treårskontrakt. Nu har mittbacken erbjudits och accepterat ett nytt kontrakt, som sträcker sig över fem år. Kontraktet gäller därmed fram till och med juni 2022.

Totalt har Pontus Jansson spelat 47 matcher för Leeds United, och gjort 3 mål.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se