NYHETER

Antonsson har sparat målskägg, och säger att Malmö vet vad som krävs för att vinna ikväll.

Malmö FF är tillbaka i Europaspel efter tre års frånvaro, och har hamnat i en grupp mot Besiktas, Sarpsborg och Genk. Första matchen spelas ikväll, och du kan streama Genk – Malmö FF live från och med klockan 19:00 ikväll.

I en intervju på Malmös hemsida säger anfallaren Marcus Antonsson att de himmelsblå står redo inför kvällens utmaning.

– Vi vet vad som krävs, det är en väldigt tuff match vi står inför. Vi är förberedda men det krävs en topprestation för att vinna.

– Vi har väldigt bra självförtroende och ett väldigt bra ”go” i laget, lagmoralen är på topp så vi känner oss väldigt taggade och inspirerade och jag är övertygad om att den faktorn kommer att hjälpa oss.

Genk har inte missat Europaspel sedan säsongen 2011–12, men spelar Malmö på topp tror Antonsson att man trots underläget i erfarenhet kan slå belgarna,

– Det är ett bra lag på många sätt, och som jag sa: det är en topprestation som krävs. Det är vi medvetna om och vi vet att vi kan.

– Vi måste sätta defensiven först och främst och sen måste vi givetvis ta vara på våra chanser för vi kommer få chanser också. Vi vill spela en frejdig anfallsfotboll och vi kan inte ta bort den biten heller, men samtidigt måste man ju vara medvetna om att det är ett väldigt bra offensivt skickligt lag vi möter också.

Antonsson har sparat målskägg

Marcus Antonsson har gjort mål i sex raka matcher, och det är en svit han inte gärna bryter ikväll.

– Jag planerar att fortsätta den trenden faktiskt. Det är bara att köra på och det känns väldigt bra personligen och framförallt så vinner vi matcher som lag och kan jag fortsätta göra mål och bidra så är jag överlycklig.

Slutligen får Antonsson frågan om hans nya skägg är en konsekvens av hans pågående målsvit, och får svaret att så faktiskt är fallet.

– Jag började spara skägg när det första kom och jag vet inte vad som hänt med mig, jag har blivit lite skrockfull verkar det som. Men ja, jag känner mig halvt bekväm i det nu också så vi får se men förhoppningsvis fortsätter jag göra mål och skägget stannar.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se